НачалоНовиниТеленор ще раздаде е-тротинетки Xiaomi на 15 клиенти, закупили смартфон от същата марка

Теленор ще раздаде е-тротинетки Xiaomi на 15 клиенти, закупили смартфон от същата марка

399
Написана от  nixanbal 30 юни 2020
Теленор ще раздаде е-тротинетки Xiaomi на 15 клиенти, закупили смартфон от същата марка

Теленор обяви, че ще раздаде 15 електрически тротинетки на 15 клиенти, които закупят смартфон Xiaomi в периода на кампанията. Моделът, който ще бъде разигран на томбола сред участващите в промоцията, е от същата марка - Xiaomi Mi Electric Scooter. 

Кампанията продължава пет седмици, между 29 юни и 2 август 2020 г. В томболата ще могат да се включат всички частни клиенти на оператора, които закупят смартфон Xiaomi с план Тотал+.

Електрическите тротинетки Xiaomi Mi Electric Scooter ще бъдат теглени на томбола по 3 всяка седмица, като всяко участие в томболата е валидно само за седмицата, в която е направена покупката и участието не се прехвърля в следващата седмица, а участниците, които бъдат изтеглени веднъж в томболата и спечелят награда, нямат право на повторно участие. 

TELENOR-XIAOMI-PROMO-JUN30

Xiaomi Mi Electric Scooter има батерия за до 30 км пробег с едно зареждане (5 часа от 0 до 100%), максимална скорост 25 км/ч, натоварване до 100 км и тегло от 12.5 кг. 

Дизайнерът на iPhone напуска Apple

Джони Айв, главният дизайнер на Apple, работил в компанията през последните близо 30 години и създал дизайна на емблематични устройства…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer