Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниTelenor започва ребрандинга на GLOBUL

Telenor започва ребрандинга на GLOBUL

15108
Написана от  nixanbal 15 октомври 2014
Telenor започва ребрандинга на GLOBUL

След като няколко месеца рекламите на втория по брой мобилни абонати телеком в България завършваха с "GLOBUL, част от Telenor Group", сега норвежкият собственик започва подготовката на същинския ребрандинг. Сайтът globul.bg и каталогът на оператора вече подготвят абонатите за промяната, а някои днешни вестници осъмнаха с обложка с фразата "GLOBUL става Telenor". 

До пълното заличаване на името GLOBUL все още има време, но в Бизнес Парк София, където е щабквартирата на оператора, вече грее новата му идентичност и зеленият цвят прелива към теленорско синьо. 

Telenor България

Вероятно през следващите седмици ще видим същинската промяна, която означава не само ново име, лого и цветове, а също така промяна в имената и дизайна на продуктите и услугите на компанията. Стандартите на обслужване на клиентите също ще се променят, посочва телекомът. 

Telenor България

Процесът по промяна корпоративната идентичност на GLOBUL ще протече като кампания, в която операторът ще се постарае да обясни на всички свои клиенти какво ще и какво няма да бъде различно. Със сигурност ще има и официално събитие с представяне на новата визия, но за него ще почакаме още няколко дни. 

Припомням ви, че GLOBUL е официално собственост на Telenor Group от август 2013 г., когато норвежката телеком група придоби оператора за сумата от 717 милиона евро от гръцкия OTE. 

ВИДЕО: "Вело Бургас" е още едно парче в пъзела на умния град

Знаете ли, че в Бургас е възможно да наемете велосипед с SMS, след което местоположението на колелото винаги може да…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer