Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниThe Verge, Bloomberg и други медии съобщават за проблеми с тестовите бройки на Samsung Galaxy Fold

The Verge, Bloomberg и други медии съобщават за проблеми с тестовите бройки на Samsung Galaxy Fold

1880
Написана от  nixanbal 17 април 2019
The Verge, Bloomberg и други медии съобщават за проблеми с тестовите бройки на Samsung Galaxy Fold

През последните дни световните технологични медии получиха първите тестови бройки от Samsung Galaxy Fold - първия обявен смартфон със сгъваем дисплей, който и първи достигна до пазара и крайните потребители. Няколко дни по-късно сайтове като The Verge, Bloomberg и други споделят за проблеми с устройството. 

Част от ревюиращите, сред които и MKBHD, съобщават за повреден дисплей, след като са отлепили покривно фолио, което не е трябвало да бъде премахвано. Оказва се, че проблем с това имат няколко човека, което пък ще рече, че производителят по-скоро трябва да предприеме информационна кампания, с която да предупреди бъдещите потребители да не махат горния филм, защото той явно е част от устройството. 

Galaxy Fold

И докато горната ситуация по-скоро успя да ме разсмее, други сайтове споделят за проблеми с дисплея, без да са премахвали горния му слой. При The Verge се появиха снимки на някаква издутина, пробиваща екрана.

Така или иначе, изглежда се случва нещо около тези първи тестови бройки на Galaxy Fold и в близките часове Samsung със сигурност ще излезе с официално становище по въпроса. Самите устройства вероятно вече са обратно при производителя и предстои проверка откъде идват проблемите. 

Припомням ви, че Galaxy Fold все още не се предлага в Европа и у нас, така че, ако се окаже, че има някакъв проблем в производството, Samsung има достатъчно време да вземе мерки, преди да пусне устройството тук.

5 НЕЩА за BlackBerry KEY2

Емблематичната марка от зората на смартфоните и мобилния интернет BlackBerry наскоро се завърна официално в България, като у мен вече…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer