Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниС услугите Apple TV+, Apple News+ и Apple Card Тим Кук начерта нова посока за компанията

С услугите Apple TV+, Apple News+ и Apple Card Тим Кук начерта нова посока за компанията

1643
Написана от  nixanbal 25 март 2019
С услугите Apple TV+, Apple News+ и Apple Card Тим Кук начерта нова посока за компанията

След години на спекулации Apple днес повдигна окончателно завесата над дълго чаканата си абонаментна услуга за видео съдържание. Нейното име е Apple TV+ и официалният ѝ старт е насрочен за тази есен. На събитието в Купертино Тим Кук обяви още услугата за четене на новини и списания Apple News+, както и кредитната карта Apple Card. С всичко това Кук начерта нова посока за развитието на компанията през следващите години. 

Все още има някои въпросителни около Apple TV+, като например цената на услугата, но акцентът при нея ще бъде оригиналното съдържание, което Apple ще продуцира. 

В това начинание партньори на Тим Кук ще бъдат някои от най-големите имена на Холивуд. Беше показано видео, в което се появиха режисьорът Стивън Спилбърг и цял куп популярни лица, актьори, които изглежда ще бъдат част от бъдещите продукции на Apple. 

Apple TV+ ще бъде "дестинация за оригинално видео съдържание от най-високо качество", беше обявено по време на презентацията. 

Услугата ще бъде без реклами, ще предлага съдържание по поръчка, достъпно онлайн и офлайн. Обещанието на Apple е Apple TV+ да стартира тази есен в 100 държави, но все още очакваме цената на абонамента. Потребителите ще могат да използват Apple TV+ през обновеното приложение Apple TV на iOS и Mac, Roku, Fire TV и смарт телевизори от различни производители. 

Очаква се Apple да инвестира $2 милиарда в свое видео съдържание за Apple TV+ само за 2019 г.

Днес Тим Кук обяви още услугата за четене на персонализирани новини и списания Apple News+, която засега ще се предлага само в САЩ ($9.99) и Канада ($12.99). 

Apple-news-plus-magazines-ipad-screen-03252019

Особено интересен е анонсът на Apple Card - кредитна карта от Apple, а не от банка. С нея американската компания обещава да промени начина, по който работят кредитните карти и по който мислим за тях. Всичко ще бъде по-просто, по-прозрачно и по-сигурно, обещава Apple.

Apple-Card hand-iPhoneXS-payment 032519 

Apple Card се интегрира в дигиталния портфейл Apple Wallet, но заинтересованите потребители все пак ще могат да си поръчат и физическа карта от титаний с гравирано тяхното име. Продуктът е разработен съвместно с Goldman Sachs и Mastercard и според Apple може да е най-сериозната революция в сферата от 50 години насам. 

Apple-Card-weekly-spending-screen-03252019

Разбира се, освен изброените плюсове, Apple Card ще предлага и удобен интерфейс с детайлно представяне на цялата важна информация около плащанията + интересни статистики, които могат да послужат за оптимизиране на разходите.

Картата ще бъде придружена и от програмата Daily Cash за връщане на част от изразходваните средства. 

Apple Card ще се предлага в САЩ от лятото. 

Motorola възроди RAZR като смартфон със сгъваем дисплей за $1500

Motorola току-що обяви дългоочаквания си смартфон RAZR. Компанията възражда емблематичния си сгъваем телефон от 2004 г., като този път вместо…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer