НачалоНовиниТопмоделът HTC U се появи в първи изображения

Топмоделът HTC U се появи в първи изображения

2521
Написана от  nixanbal 16 април 2017
Топмоделът HTC U се появи в първи изображения

Ето го и него - флагманът на HTC за 2017 г. за първи път дефилира пред нас в ясни изображения. HTC U, както се очаква да бъде наречен моделът, би трябвало да бъде представен официално през май. 

От кадрите става ясно, че при флагмана си HTC ще последва модела за дизайна от вече започнатата серия U и смартфоните HTC U Ultra и HTC U Play. Това означава, че корпусът на апарата ще бъде стъклен, а не метален, както при предшественика му HTC 10. 

Запазва се сензорът с вграден скенер за пръстови отпечатъци под дисплея, както и разположението на бутоните от дясната страна. 

htcU

Спецификациите? Те отдавна не са тайна. Очаква се в металната рамка на HTC U да има сензори, с които да се управляват част от функциите на апарата. Това включва докосване, плъзгане на пръст и дори стискане. 

Иначе HTC U ще изпозва чипсет Snapdragon 835, 64/128 GB вградена памет + microSD слот, 12 МР основна и 16 МР предна камера, както и 5.5" Quad HD дисплей. 

Huawei P10 - Full HD видеозапис с новия флагман

Huawei P10 дебютира преди дни на изложението MWC 2017 в Барселона и по традиция след пресконференцията си производителят раздаде демо…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer