Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниТопмоделът HTC U се появи в първи изображения

Топмоделът HTC U се появи в първи изображения

2788
Написана от  nixanbal 16 април 2017
Топмоделът HTC U се появи в първи изображения

Ето го и него - флагманът на HTC за 2017 г. за първи път дефилира пред нас в ясни изображения. HTC U, както се очаква да бъде наречен моделът, би трябвало да бъде представен официално през май. 

От кадрите става ясно, че при флагмана си HTC ще последва модела за дизайна от вече започнатата серия U и смартфоните HTC U Ultra и HTC U Play. Това означава, че корпусът на апарата ще бъде стъклен, а не метален, както при предшественика му HTC 10. 

Запазва се сензорът с вграден скенер за пръстови отпечатъци под дисплея, както и разположението на бутоните от дясната страна. 

htcU

Спецификациите? Те отдавна не са тайна. Очаква се в металната рамка на HTC U да има сензори, с които да се управляват част от функциите на апарата. Това включва докосване, плъзгане на пръст и дори стискане. 

Иначе HTC U ще изпозва чипсет Snapdragon 835, 64/128 GB вградена памет + microSD слот, 12 МР основна и 16 МР предна камера, както и 5.5" Quad HD дисплей. 

Роумингът в ЕС отпада, но с колко МВ трафик ще разполагаме в чужбина?

Честит 15 юни! Денят, в който таксуването при роуминг в границите на Европейския съюз най-после получи дълго чакания рестарт. От…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer