НачалоНовиниТова вероятно е първата снимка на HTC One M10 (Perfume)

Това вероятно е първата снимка на HTC One M10 (Perfume)

3657
Написана от  nixanbal 06 февруари 2016
Това вероятно е първата снимка на HTC One M10 (Perfume)

HTC ще се забави с новия си флагман и няма да го покаже на MWC 2016 в края на месеца, заради което вероятно и информацията около One M10 е твърде оскъдна. Популярният агент @evleaks обаче сега разпространи първа снимка на въпросния смартфон, а с нея си припомняме и спецификациите, които до момента са изплували... 

HTC One M10, чието кодово име е Perfume, ще разполага с 5.1-инчов дисплей с AMOLED панел и Quad HD резолюция. Под екрана ще има скенер за пръстови отпечатъци, който на снимката изглежда подобен на този при One A9. 

Чипсетът традиционно ще бъде най-доброто от Qualcomm към момента, което сочи към Snapdragon 820, а компания ще му правят 4 GB RAM, 32 GB вградена памет (23 GB свободна) + microSD слот. 

Тялото на HTC One M10 ще бъде отново метално, но все още не сме виждали задната част

За камерата и преди се чу интересният слух, че ще бъде 12 МР с UltraPixel сензор, което означава по-големи пиксели, улавящи повече светлина. И основната, и предната камера ще имат оптична стабилизация, което звучи като доста сериозно усилие от страна на HTC. 

Предните стерео говорители BoomSound вероятно ще отпаднат при този модел, както беше при А9. А ако това на снимката е финалната визия на М10, то изглежда HTC най-после ще премахне лентата с логото си от предната част на апарата. Въпросната присъстваше при досегашните модели и беше мразена от мнозина. 

Очакваме премиерата на HTC One M10 (Perfume) през март или април. 

iPhone 12 и iPhone 12 mini идват с нов дизайн, OLED екрани и 5G

На дългоочакваното си събитие днес Apple представи новите смартфони от серията iPhone 12. Премиерата започна с двата по-достъпни модела iPhone…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer