Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниТри модела iPhone с 5G, OLED дисплеи и нов дизайн се очакват през 2020 г.

Три модела iPhone с 5G, OLED дисплеи и нов дизайн се очакват през 2020 г.

1137
Написана от  nixanbal 29 юли 2019
Три модела iPhone с 5G, OLED дисплеи и нов дизайн се очакват през 2020 г.

Ето я поредната порция слухове за iPhone реколта 2020-а, независимо че все още не сме видели смартфоните на Apple за настоящата година. Според анализатора Минг-Чи Куо, цитиран от 9to5mac.com, и трите модела на компанията от Купертино догодина ще бъдат с OLED дисплеи и 5G поддръжка, а дизайнът им ще претърпи сериозни промени спрямо настоящото поколение. 

За разлика от актуалните днес смартфони на Apple, триото през 2020 г. няма да включва модел с LCD панел на дисплея и всички ще използват OLED технология. Очаква се обаче да видим нови размери при екраните, като според Куо ще бъдат предложени 6.7" и 5.4" за основната двойка, както и 6.1" за по-достъпния модел. В момента диагоналите са 6.5", 5.8" и 6.1" съответно. 

Анализаторът прогнозира още, че всички три смартфона на Apple през 2020 г. ще поддържат 5G и ще предлагат "съществени промени" по дизайна спрямо актуалното днес поколение. 

По-широкото въвеждане на 5G поддръжка за Apple ще бъде възможно благодарение на придобиването на бизнеса с модеми за смартфони на Intel, обявено преди няколко дни, смята Куо. Освен това американският производител ще бъде притиснат да въведе 5G и при по-достъпния iPhone, защото се очаква през втората половина на 2020 г. да има смартфони с 5G на цени около $350. 

Припомням ви, че преди дни бяха споделени и прогнозите на J.P.Morgan за следващите модели iPhone, които съвпадат с тези на Куо. Там обаче се споменаваше и за четвърти iPhone само с 4G и допълнително, че поне две от устройствата ще са с 3D ToF камери.

Премиера на Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro и всичко, което трябва да знаете за тях

Днес в Мюнхен Huawei представи най-добрите смартфони, които е правила някога, но и които за съжаление няма да се продават…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer