НачалоНовиниЦената на OnePlus 5T може да не е много по-различна от тази на предшественика му

Цената на OnePlus 5T може да не е много по-различна от тази на предшественика му

1271
Написана от  nixanbal 08 ноември 2017
Цената на OnePlus 5T може да не е много по-различна от тази на предшественика му

Остават само няколко дни до премиерата на OnePlus 5T, за който се очаква да предлага 6" дисплей с актуалната издължена форма и по-тънки рамки. Приятната новина е, че устройството може да не струва много повече от своя предшественик.

Преди няколко дни главният изпълнителен директор на OnePlus потвърди в социалните мрежи, че 4000 юана или около 600 долара ще са достатъчни, за да си купиш новия им модел. 

Сега TechRadar пусна информация, че разкрити от тях документи на оператора О2 във Великобритания показват идентични цени с тези на OnePlus 5. 

Разбира се, същата цена може да се окаже някаква специална оферта за телекомите на Острова, но като цяло всичко дотук сочи към разумно предложение от китайския производител.

Припомням ви, че OnePlus 5 се продава на цени от 499 евро, така че дори 599 евро за 5T няма да е скандално висока сума, особено на фона на прехвърлящите 1000 евро модели.

Премиерата е на 16 ноември, а продажбите започват от 21-ви.

Мтел става A1 България: 5 важни въпроса около ребрандинга

На 20 септември в сайта на Telekom Austria Group, под чиято шапка е Мтел, беше публикувано прессъобщение, оповестяващо предстоящи важни…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer