НачалоНовиниTwitter вече предлага директно качване на снимки в сайта

Twitter вече предлага директно качване на снимки в сайта

4770
Написана от  nixanbal 10 август 2011

direktno-kachvane-na-snimki-v-twitter

Ето го и славният ден, в който Twitter пусна собствена услуга за качване на снимки! Ако досега сте ползвали някой от сайтовете twitpic, yfrog, twitrpix или друг, вече можете да ги забравите, защото споделянето на изображения стана по-лесно. Екстрата е достъпна директно от полето, в което пишете своя туит от 140 символа и се появява като линк в съобщението ви. Това ще изяде и няколко символа от него, но по-сбитият стил си заслужава.

twitter image uploads

Ако екстрата вече е достъпна за вашия акаунт, при рифреш на страницата ще ви посрещне изскачащ прозорец с кратко и ясно обяснение на нововъведението. Идеята е просто да изберете файла от РС-то си, а преди да я изпратите към вашите последватели ще видите и превю на изображението, което е супер. Ако след качване на снимка решите да изтриете туита си, тя ще си замине с него и няма да бъде пазена, поясняват от социалната мрежа.

direkten upload na snimki v twitter 2

Новината, че Twitter ще въведе опция за директен ъплоуд беше официално обявена още преди месеци, като партньор по този проект на социалната мрежа е сайтът Photobucket. От Twitter съобщават, че услугите twitpic, yfrog и всички останали ще продължават да са достъпни за потребителите, въпреки че се явяват конкурентни на новата екстра.

Е, Twitter май току-що си качи акциите сред потребителите си и то сериозно! Ще използвате ли новата екстра?

На живо от световната премиера на Samsung Galaxy S10e, S10 и S10+

Здравейте от Tobacco Dock тук в Лондон, където Samsung току-що представи новите си смартфони от серията Galaxy S10. Основните модели…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer