Умен град @ nixanbal

НачалоnixanbalУсловия за участие в кампанията "Напиши ревю и спечели таблет Acer!"

Условия за участие в кампанията "Напиши ревю и спечели таблет Acer!"

 

Период на провеждане

В кампанията можете да участвате, като се заявите желанието си през регистрационната форма в периода 7 октомври – 14 октомври. 

Право на участие

В кампанията имат право да участват всички читатели на nixanbal.com (Организатор), които прочетат и приемат Условията за участие. В кампанията нямат право да се включват членове на екипа на nixanbal.com, както и представители на спонсора Acer.

Територия

Кампанията се провежда на територията на Република България.

Как да се включите в кампанията

За да участвате в кампанията “Напиши ревю за nixanbal.com и спечели таблет Acer!”, трябва да се запишете през регистрационната форма в периода 7 октомври – 14 октомври включително. Няколко дни по-късно Организаторът и Спонсорът ще изберат 10 участници, които ще получат за 7-дневен тест таблета Acer Iconia Tab 8. Условието е след този тест период участниците да споделят своите впечатления от устройството под формата на кратък текст или видео.

Награди

Двама от участниците ще спечелят по един брой от таблета Acer Iconia Tab 8.

Избиране на печелившите

Определянето на печелившите ще стане по два начина – единия таблет ще получи участникът с най-добро ревю според Организатора и Спонсора, а втория таблет ще спечели участникът, чието ревю събере най-много лайкове във Facebook страницата на nixanbal.com.

Общи правила

Участието в кампанията се счита за съгласие за спазване на настоящите Условия. Ако бъде сметнато, че печелившият не отговаря на Условията, той губи правото върху Наградата и ще бъде избран друг печеливш.

MWC 2019: Най-важните принадлежности за оцеляване на конгреса в Барселона

Ето го и най-хубавото време в годината, или поне по моя календар. През февруари, когато тук, в България, е все…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer