Условия за участие в играта на Макс и nixanbal

Написана от  nixanbal 02 март 2016
Условия за участие в играта на Макс и nixanbal
 
Период на провеждане
 
Играта на Макс и nixanbal ще се проведе в периода 1 март 2016 г. до 16 март 2016 г. 
 
Право на участие
 
В играта на Макс и nixanbal имат право да участват всички читатели на nixanbal.com (Организатор), които прочетат и приемат Условията за участие. В томболата за награда нямат право да се включват членове на екипа на nixanbal.com, както и представители на Макс (Спонсор).
 
Територия
 
Участието в томболата за награда се провежда на територията на Република България и наградата може да бъде изпратена в рамките на страната.
 
Как да се включите в играта
 
За да участвате в играта на Макс и nixanbal, е необходимо да отговорите на поне един от четирите въпроса, които ще бъдат зададени през следващите две седмици във Facebook страницата на nixanbal.com. Всеки участник има право да отговори веднъж на един въпрос. Ако отговорите на повече от един въпрос, имате по-голям шанс да спечелите някоя от нашите редовни награди, както и нашата голяма награда в края на играта.
 
Награда
 
- Ще бъде изтеглен по един печеливш, отговорил правилно, за всеки от четирите въпроса. Всеки от тях ще получи смартфон Lenovo A6000 с предплатен пакет от 30 000 MB включен трафик на максимално достижима скорост с валидност 1 година и стартов пакет Voicer с 5 лв. за разговори.
 
- Ще бъде изтеглен един печеливш измежду всички участвали в играта, отговорили правилно на поне един от четирите въпроса. Той ще получи таблет Lenovo Yoga 2 10’’ с предплатен пакет от 30 000 MB включен трафик на максимално достижима скорост с валидност 1 година и стартов пакет Voicer с 5 лв. за разговори.
 
- Наградата не може да се прехвърля, обменя срещу пари или заменя.
 
Избиране на печелившите
 
Печеливш ще бъде избиран за всеки от задаваните въпроси (общо 4). Изборът му ще става на лотариен принцип измежду всички отговаряли вярно на съответния въпрос. Ще бъде определен и голям печеливш, който ще бъде изтеглен измежду всички отговорили вярно на поне един от всички въпроси. Тегленето на всички печеливши ще бъде организирано след задаването на въпросите. Печелившите ще бъдат изтеглени в Дарик радио на 9 март (за първите два въпроса) и на 16 март (за следващите два въпроса и голямата награда в играта) и уведомени за това във Facebook профила, с който са участвали, и чрез публикация в nixanbal.com. Те трябва да отговорят на полученото съобщение до 7 календарни дни, за да бъде организирано получаването на наградата. Ще бъде необходимо победителят да потвърди своята самоличност, в противен случай ще загуби правото да получи награда.
 
Общи правила
 
Участието в играта на Макс и nixanbal се счита за съгласие за спазване на настоящите Условия. Ако бъде сметнато, че печелившият не отговаря на Условията, той губи правото върху Наградата и ще бъде избран друг печеливш.

Официална премиера на Samsung Galaxy Note 9 - повече мощ, батерия и чисто нов S-Pen

Ето го и него - на специалното събитие от серията UNPACKED току-що Samsung представи новия си топмодел при смартфоните -…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer