Условия за участие в nextrend

Написана от  nixanbal 01 юли 2015

Период на провеждане

В проучването nextrend #10 можете да се включите в периода 24 март 2016 г. до 17 април 2016 г. включително. 

Право на участие

В проучването nextrend имат право да участват всички читатели на nixanbal.com (Организатор), които прочетат и приемат Условията за участие. В томболата за награда нямат право да се включват членове на екипа на nixanbal.com, както и представители на спонсора VIVACOM.

Територия

Участието в томболата за награда се провежда на територията на Република България и наградата може да бъде изпратена в рамките на страната.

Как да се включите в nextrend

За да участвате в проучването nextrend, е необходимо да отговорите на всички въпроси, отворени и затворени, и да попълните данните си (две имена, актуален телефон и имейл). С това участвате в томболата за Наградата. Всеки може да се запише само веднъж със своите имена, телефон и имейл. Едно име с различни имейли не се допуска за участие и при опит за манипулация участникът ще бъде дисквалифициран при тегленето на награда.

Награда

Наградата в nextrend #10 е един брой USB 3.0 към microUSB 2.0 флаш памет Sony с 32 GB капацитет. Наградата не може да се прехвърля, обменя срещу пари или заменя.

Избиране на печелившия

Печелившият ще бъде определен измежду всички участници, дали отговор на последния, отворен въпрос в проучването. Тегленето ще бъде организирано до 10 работни дни след приключване на nextrend. Печелившият ще бъде уведомен по имейл и чрез публикация в nixanbal.com. Той трябва да отговори на получения имейл до 7 календарни дни, за да бъде организирано получаването на наградата. Ще бъде необходимо победителят да потвърди своята самоличност, в противен случай ще загуби правото да получи награда.

Общи правила

Участието в проучването nextrend се счита за съгласие за спазване на настоящите Условия и участникът приема да получава допълнителна информация от Организатора по имейл, по-конкретно - Бюлетин nixanbal. Телефонният номер ще се използва единствено за връзка с печелившия. Ако бъде сметнато, че печелившият не отговаря на Условията, той губи правото върху Наградата и ще бъде избран друг печеливш.

Умен град: Видеонаблюдението във Враца и как попаднах в РПУ-то

Знаете ли, че в този град през последната година са заловили телефонни престъпници и контрабандни цигари, успели са да спрат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer