НачалоНовиниУслугата Apple TV+ стартира на 1 ноември за $4.99 на месец

Услугата Apple TV+ стартира на 1 ноември за $4.99 на месец

1377
Написана от  nixanbal 11 септември 2019
Услугата Apple TV+ стартира на 1 ноември за $4.99 на месец

Услугата Apple TV+ беше представена по-рано тази година, но на специалното събитие вчера научихме, че ще стартира на 1 ноември. Тим Кук обяви и цената, която ще бъде $4.99 на месец. 

Apple TV+ ще предлага оригинално видео съдържание на Apple, като за дебюта на услугата на 1 ноември ще стартира със сериалите "The morning show" с Дженифър Анистън, "Dickinson", "For all mankind" и "See" с Джейсън Момоа. Тим Кук обяви, че нови заглавия ще бъдат добавяни всеки месец. 

Услугата ще струва по $4.99 на месец, което е цената за семейно ползване. Първата седмица е безплатна, но по-интересното е, че занапред, всеки закупил iPhone, iPad, Mac, iPod Touch или Apple TV, ще получи безплатен достъп до Apple TV+ за 12 месеца. 

Apple TV+ ще може да се гледа на iPhone, iPad, Apple TV 4K, Apple TV HD, Apple TV (3-о поколение), iPod touch и Mac, като ще се изисква версия iOS 12.3 или по-нова, tvOS 12.3 или по-нова и macOS Catalina за компютрите. Apple TV+ ще бъде достъпна още през приложението Apple TV за някои модели телевизори от 2018 и 2019 на Samsung, а в бъдеще и на Amazon Fire TV, LG, Roku, Sony и VIZIO. Услугата ще може да се гледа и онлайн в браузърите Safari, Chrome and Firefox на tv.apple.com.

Какво се случва, ако прекратите договора си с оператор предсрочно?

В България от няколко години вече мобилните оператори нямат право да подновяват автоматично изтеклите срочни договори на клиентите си, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer