НачалоНовиниУслугите YouTube Premium и YouTube Music Premium вече се предлагат в България

Услугите YouTube Premium и YouTube Music Premium вече се предлагат в България

2654
Написана от  nixanbal 16 май 2019
Услугите YouTube Premium и YouTube Music Premium вече се предлагат в България

Google обяви, че услугите за стрийминг на видео и музика YouTube Premium и YouTube Music Premium вече се предлагат в България. Новината идва година след старта им в световен мащаб.

Музикалната услуга YouTube Music е налична в два варианта - безплатна версия, подкрепяна от реклами, а също и като YouTube Music Premium, която изисква месечен абонамент. Платената версия дава възможност за слушане на музика във фонов режим, изтегляне на музика за слушане офлайн и е без реклами.

Потребителите в България могат да се абонират и след един безплатен месец ще заплащат за YouTube Music Premium по 8.99 лв. на месец.

YouTube Premium и YouTube Music Premium стартират в България

От Google поясняват, че абонатите на Google Play Music автоматично ще получат достъп до YouTube Music Premium, а достъпната и досега услуга Google Play Music не се променя.

YouTube Premium и YouTube Music Premium стартират в България

Българските потребители също така вече имат достъп и до YouTube Premium, което е премиум версия на цялата YouTube платформа. Абонатите на YouTube Premium ще се възползват от предимствата на YouTube Music Premium, както и от липсата на реклами, възможност за фонов режим, и изтегляния, но за всички видеа в YouTube.

YouTube Premium също така включва достъп до съдържанието на YouTube Originals - филми, шоу-програми и цели сериали като Cobra Kai, Origin, Wayne, Weird City и други.

YouTube Premium е безплатен за период от един месец, срещу 10.99 лв. на месец след това или 16.99 лв. на месец със "Семеен план".

Можете да свалите YouTube Music от Play Store и App Store и да я разгледате на адрес music.youtube.com. YouTube Premium е налична на youtube.com/premium.

Франция разследва Apple за умишлено забавяне на стари модели iPhone

Френската прокуратура разследва Apple във връзка с планираната амортизация на стари модели iPhone, съобщи във вторник Агенция Франс Прес. Ако…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer