Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниВъзможно ли е Samsung да препродава върнатите Note 7, но с по-малка батерия?

Възможно ли е Samsung да препродава върнатите Note 7, но с по-малка батерия?

3637
Написана от  nixanbal 22 февруари 2017
Възможно ли е Samsung да препродава върнатите Note 7, но с по-малка батерия?

Samsung планира да използва върнатите бройки от Galaxy Note 7 и с малки модификации да ги пусне на пазара повторно. Това твърди слух от Южна Корея, според който изтегленият от пазара заради опасност от спонтанно възпламеняване смартфон ще се завърне през юни. 

Източникът посочва, че компанията ще оборудва Note 7 с по-малка батерия - с капацитет между 3000 и 3200 mAh, вместо 3500 mAh. Други компоненти вероятно също ще бъдат подменени. 

Обновеният Note 7 щял да се продава по-скоро на развиващите се пазари - например във Виетнам.

По-горният слух, споделен и от @evleaks, за мен е по-скоро зле преведена информация и търсене на сензационни заглавия в технологичните медии. Да, бих предположил, че корейците могат и ще използват част от компонентите в над 2 милиона върнати бройки от Note 7, но това в никакъв случай не означава "завръщане на Note 7". 

Защото днес никой в Samsung не иска да изрича това име и да връща спомена за краткото съществуване на този модел и катастрофата с него у феновете.

Така че Galaxy Note 7 би се върнал на пазара, пък ако ще и с по-малка батерия, само след като в корейския електронен гигант не е останал жив нито един маркетинг директор. 

Тепърва предстои Samsung да заеме официална позиция по горния слух на глобално ниво, като това вече се случи в Индия - компанията отхвърли слуховете, че ще препродава Note 7 в тази страна.

Приложение за спортни фенове с добавена реалност спечели adidas Hackathon: Sofia

Приложение, което използва добавена реалност и цели да направи изживяването на спортните фенове още по-вълнуващо, спечели хакатона на adidas в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer