НачалоНовиниViber вече е достъпен в българския Marketplace за Windows Phone

Viber вече е достъпен в българския Marketplace за Windows Phone

28207
Написана от  nixanbal 08 май 2012
Viber вече е достъпен в българския Marketplace за Windows Phone

Приложението Viber, което заедно с WhatsApp може да намали разходите ви за SMS-и, вече е достъпно и в Marketplace за смартфоните с Windows Phone. Току-що го изтеглих безплатно на Nokia Lumia 800 и беше приятна изненада, че интерфейсът му е по-разничен от версиите за iPhone, Android и BlackBerry - съобразен е с цялостната визия на платформата на Microsoft.

Viber за Windows Phone ви позволява да изпращате безплатни съобщения и да звъните на контактите ви, които също ползват приложението. За целта е необходимо да имате връзка с интернет - през 3G или напълно безплатно през Wi-Fi. Към момента можете единствено да комуникирате със съобщения, но скоро Viber ще бъде ъпдейтнат и ще бъде добавена и възможността за гласови разговори, обещават създателите му.

46051791-8a2e-4270-b900-2bd9d2dc4d01

По някаква странна причина Viber не е откриваемо от търсачката на Marketplace на телефона, но можете да го видите в уеб версията на магазина тук и да си го изпратите към телефона като линк, от който да го изтеглите.

Sony Xperia XZ2 и XZ2 Compact идват с променен дизайн, 18:9 дисплеи и нова вибрационна система

Първият ден на MWC традиционно стартира с пресконференцията на Sony, на която тази година видяхме два нови модела от семейството…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer