Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниViber добавя нов екран с "акценти" в приложението си

Viber добавя нов екран с "акценти" в приложението си

2190
Написана от  nixanbal 14 октомври 2019
Viber добавя нов екран с "акценти" в приложението си

Популярното приложение за комуникация Viber ще получи нов екран в основното си меню. Той ще се нарича "Explore", или "Акценти" на български, като ще предлага адаптирано за българския пазар съдържание. 

"Акценти" ще се намира в основата на приложението, точно до чатовете и обажданията, което подсказва, че от компанията му отдават доста специално значение. Това ще бъде своеобразен канал за промотиране на различен тип съдържание от партньори на Viber. 

Viber

Идеята на Viber е там да показват селектирано съдържание за потребителите, което да включва чат ботове, общности, избрани стикер пакети, игри или полезна информация. Освен това потребителите ще могат да разгледат съдържание от сферите спорт, забавление, образование, корпоративна социална отговорност и други.

От българския офис на Viber споделят, че секцията "Акценти" ще стартира с бърз достъп до Viber общностите на Гласът на България, Обичам българското кино и Владо Карамазов, както и чат ботa на международната общообразователна платформа Кан Академия. 

Viber

"Акценти" ще се появи в приложението Viber за Android и iOS, след като бъде актуализирано до най-новата му версия. При мен тя все още не е налична, но по-скоро се чудя дали изобщо бих използвал тази функционалност. На вас как ви се струва?

ВИДЕО: Умните кофи за боклук в София

Знаете ли, че една малка черна кутия може да промени начина, по който се организира целият процес на сметосъбирането във…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer