НачалоНовиниViber открива регионален офис в България, Атанас Райков застава начело

Viber открива регионален офис в България, Атанас Райков застава начело

11414
Написана от  nixanbal 24 август 2015
Viber открива регионален офис в България, Атанас Райков застава начело

Атанас Райков е новият генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа и ще отговаря за развитието и популяризацията на приложението в общо 13 страни. Допреди назначението във Viber Райков беше част от VIVACOM, където отговаряше за създаването на тарифните планове, а също и за проекта с приложенията VIVA Apps и екосистемата стартъпи, които телекомът подкрепя. 

Централна и Източна Европа е един от топ 3 пазари за Viber, а задачата на новия генерален мениджър ще бъде да разрасне успеха на месинджъра с първоначален фокус върху България, Гърция, Сърбия и Унгария.

Очаква се да бъде предложено локализирано съдържание, като например стикери и публични чатове, посветени на известни у нас личности, теми, медии и т.н.

Очаквайте по-късно днес в nixanbal.com и новия епизод на TECHDRIVE, в който Атанас Райков е специален гост и дава първото си официално интервю от новата позиция.

Мтел става A1 България: 5 важни въпроса около ребрандинга

На 20 септември в сайта на Telekom Austria Group, под чиято шапка е Мтел, беше публикувано прессъобщение, оповестяващо предстоящи важни…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer