Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниВИДЕО: Кои са аксесоарите, които Huawei подарява с моделите P10, P10 Plus и P10 Lite

ВИДЕО: Кои са аксесоарите, които Huawei подарява с моделите P10, P10 Plus и P10 Lite

3963
Написана от  nixanbal 28 юли 2017
ВИДЕО: Кои са аксесоарите, които Huawei подарява с моделите P10, P10 Plus и P10 Lite

През лятото Huawei започна промо кампания, в която всички нови собственици на някой от моделите в серията P10 ще получат подарък към новия си смартфон. В инициативата влизат устройствата P10, P10 Plus и P10 Lite, а комплиментите към тях са съответно зарядно за автомобил, външна батерия и селфи пръчка с функция трипод.

Вече ви разказах за промоцията в "Първо по Дарик", а в следващото видео ще ви покажа аксесоарите отблизо.

Започвам със зарядното за автомобил, което успях да тествам с моя Huawei P10 в новата Insignia, защото запалката на моята алфа се оказа неработеща.

Въпросното устройство има два USB изхода, като позволява през тях да се захранват едновременно батериите на две устройства. През единия порт обаче зареждането е бързо с технологията Super Charge на Huawei, което означава, че за половинчасово шофиране ще осигурите на смартфона си заряд за почти цял ден ползване.

аксесоарите подаръци на Huawei

Приятно е, че рингът около двата конектора на зарядното свети, което е полезно, защото зоната около запалката в колата не е особено осветена.

Тъкмо заради технологията за бързо зареждане тази дребна играчка има висока стойност за всички. И за тези от вас, които като мен са с по-стари автомобили, но и за онези, които имат съвременна кола с USB порт или дори система за безжично зареждане. Защото никоя от тези опции няма да запълни батерията на смартфона ви толкова бързо.

аксесоарите подаръци на Huawei

Следващият аксесоар е външната батерия с капацитет 10 000 mAh, която идва като подарък с всеки нов закупен Huawei P10 Plus.

10 000 mAh означава, че може да презаредите с два пълни цикъла и без друго голямата батерия на P10 Plus и ще останете с още заряд в пауърбанка.

аксесоарите подаръци на Huawei

Батерията има приятен леко релеф дизайн и гумирани страни, така че се усеща стабилно в ръката, но през повечето време всъщност ще я държите прибрана в джоба, в раницата или закачена на колана си, тъй като има халка с възможност за завързване или поставяне на карабинер.

аксесоарите подаръци на Huawei

В комплекта влиза кабел за зареждане на смартфони с microUSB порт, но е предвидено самата батерия да се зарежда както с такъв, така и с USB Type-C кабел. Затова има и двата входа. През изходящия пълноразмерен USB порт можете да зареждате всякакви устройства, като също се поддържа бързо зареждане.

Отстрани има бутон и няколко диода, с които проверявате оставащия заряд в пауърбанка.

аксесоарите подаръци на Huawei

Третият аксесоар е селфистик или селфи пръчка, която се превръща и в трипод. Тя е подарък към всеки Huawei P10 Lite и въпреки че никога не съм използвал подобно приспособнление за селфита, функцията му на статив за смартфона е нещо изключително полезно.

По отношение на селфи възможностите - щипката е с регулируем захват, така че можете да ползвате стика с P10 Lite, но също с по-малки или с по-големи телефони. Към 3.5 мм жак на апарата включвате малкия кабел и така вече можете да правите селфита с бутона на дръжката. Добрата новина е, че телескопичната част на селфистика е алуминиева и действително изглежда доста солидно.

По-вълнуващата част от профила на този аксесоар за мен обаче е възможността да се превръща в статив за смартфони. Дръжката на селфистика просто се разгъва на три и ето ви трипода.

аксесоарите подаръци на Huawei

Въпросният е подходящ както за записване на стабилни клипове и влогове, така и за постигане на по-добри снимки, при които третпенето на ръката не е фактор. Това е особено важно за кадри при ниска осветеност или нощем, когато между другото можете да се заиграете и с режима за рисуване със светлината в камерите на моделите Huawei.

Триподът е удобно средство и за заснемане на таймлапс клипове, така че - колкото и да е простичък, това всъщност е любимият ми аксесоар.

Кампанията започна на 10 юли и продължава до 20 август или до изчерпване на количествата, като подаръците се предлагат при закупуване на смартфон от серията P10 от мрежата на мобилните оператори Мтел, Теленор и Vivacom, големите вериги за електроника, както и някои онлайн магазини.

Под чертата - изборът ви на смартфон едва ли ще бъде предопределен от конкретен аксесоар, но винаги съм казвал, че подобни инициативи заслужават адмирации, защото клиентът получава повече за парите си и в крайна сметка - който и модел да изберете, подаръкът със сигурност ще ви бъде полезен в ежедневната работа с него.

Европа премахва неоправданото блокиране на географски принцип за потребителите в интернет

Край с дискриминационната практика в някои онлайн магазини на територията на Европейския съюз, която блокира потребители заради тяхното местонахождение и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer