НачалоНовиниВидео: Корпусът на iPhone 6 Plus се огъва под лек натиск

Видео: Корпусът на iPhone 6 Plus се огъва под лек натиск

10526
Написана от  nixanbal 24 септември 2014
Видео: Корпусът на iPhone 6 Plus се огъва под лек натиск

В мрежата се заговори за нов "проблем" на големия iPhone 6 Plus, който твърди, че корпусът на устройството се огъва лесно под натиск и може да създаде сериозни главоболия на новите собственици. Тази сутрин в YouTube вече има и видео, което доказва теорията...

Популярният с разопакованията на нови играчки канал Unbox Therapy показва, че дори при натиск с ръце фаблетът на Apple лесно се огъва. 

Това вероятно е очаквано предвид огромните размери на 5.5-инчовия апарат, чийто алуминиев корпус не би могъл да възвърне формата си, щом бъде извит прекалено много.

За сравнение същият канал направи и видео с Galaxy Note 3, който обаче трудно беше изкривен, а дори успя донякъде да възвърне и първоначалната си форма. Note 3 обаче е с тяло от пластмаса и изглежда това играе роля в случая.

Така излиза, че ако решите да си вземете iPhone 6 Plus, ще трябва да сте внимателни при сядане и може би дори е най-добре да не носите устройството в джоба на дънките си, ако изобщо се побира там. 

ВИДЕО: ТОП 5 НЕЩА за Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip. Това е първият смартфон със сгъваем дисплей, който получавам за по-продължително ползване и се радвам, че…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer