НачалоНовиниВидео на необявения Google Pixel 4a разкрива конфигурацията му - ще използва чипсет Snapdragon 730

Видео на необявения Google Pixel 4a разкрива конфигурацията му - ще използва чипсет Snapdragon 730

600
Написана от  nixanbal 10 март 2020
Видео на необявения Google Pixel 4a разкрива конфигурацията му - ще използва чипсет Snapdragon 730

След като в последните дни видяхме няколко снимки на необявения смартфон Pixel 4a на Google, днес имаме цяло видео на устройството. В него се виждат подробности за конфигурацията на модела, включително кой чипсет ще използва той. 

Както се очакваше, Pixel 4a ще залага на чипсет Snapdragon от среден клас, а именно Snapdragon 730. Компания ще му правят 6 GB RAM и 64 GB вградена памет, а батерията е с капацитет 3080 mAh. 

Pixel 4a ще има 5.81" дисплей с FullHD+ резолюция и гъстота на пикселите от 443 ppi. Опреснителната честота изглежда ще бъде 60 Hz. В екрана ще бъде изрязана селфи камерата, а скенерът за пръстови отпечатъци е на задния панел. 

Основната камера ще бъде само една, с 12 МР сензор и 4K видеозапис. 

Е, какво ще кажете за дизайна и конфигурацията на Google Pixel 4a? Дали при сравнително атрактивна цена моделът ще успее да вдигне осезаемо продажбите на смартфоните Google, както се случи с миналогодишните апарати от среден клас Pixel 3a и Pixel 3a XL?

ВИДЕО: Проект за умен паркинг стартира в Бургас

Когато по-рано тази година стартирахме съвместния проект УМЕН ГРАД с VIVACOM, изобщо не предполагах колко неща се случват в България…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer