НачалоВидео ревюВИДЕО: Отмененият MWC 2020 и какво се случи в Барселона

ВИДЕО: Отмененият MWC 2020 и какво се случи в Барселона

1962
Написана от  nixanbal

Това трябваше да бъде моето десето посещение на Световния мобилен конгрес в Барселона, но заради заплахата от разпространяващия се по цял свят коронавирус GSM Асоциацията реши да отмени събитието. Аз обаче не отмених своето пътуване до столицата на Каталуния в края на февруари, за да заснема кратко репортажно видео за това, което трябваше и това, което все пак се случи там. 

Проектът беше подкрепен от А1, за което им благодаря!

Ако сте видели какво публикувам в Instagram през последните дни, вероятно сте проследили и какво се случи в Барселона. Ако ли не - всичко е обобщено във видеото отгоре. 

Отмененият MWC 2020 в Барселона - влог

Накратко - след като някои от най-големите технологични компании започнаха да се оттеглят от MWC 2020, организаторите обявиха някои мерки за сигурност. Те обаче изглежда не бяха достатъчни и изложителите продължиха да се отказват от щандовете и събитията си в Барселона. Така се стигна до безпрецедентното решение на GSMA да обяви, че отменя събитието.

Отмененият MWC 2020 в Барселона - влог

За мен, който посещавам MWC в последните 10 години, за да отразявам за вас най-важните и интересни премиери и събития от там, беше изключително странно усещането да видя Барселона по-празна от обикновено, а пътя до Fira de Barcelona Gran Via - абсолютно пуст. 

Отмененият MWC 2020 в Барселона - влог

Какво се случи с планираните събития на големите производители и имаше ли все пак премиери в Барселона - вижте видеото и се надявам да ви бъде интересно!

Отмененият MWC 2020 в Барселона - влог

Теленор ще може да запази името си след продажбата

Продажбата на няколко телекома от групата на Теленор в Централна и Източна Европа, включително българския, се очаква да бъде приключена…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer