НачалоВидео ревюВИДЕО: Първа среща с Alcatel A5 LED

ВИДЕО: Първа среща с Alcatel A5 LED

2823
Написана от  nixanbal

На MWC 2017 в Барселона Alcatel представи няколко нови устройства, като най-интересното сред тях е Alcatel A5 LED. LED, защото задният панел на смартфона е обсипан с диоди, светещи в различни цветове и изпълняващи някои полезни, а и някои чисто забавни функции. 

Към Alcatel A5 LED могат да се прикрепват различни панели, като най-интересният от тях е именно въпросният LED Cover. 

Той може да служи за пищна светлинна сигнализация при всякакви нотификации от социалните мрежи. При получаване на известие от Facebook например върху панела преминава синьото лого на Зукърбърг.

DSC00456

Освен това диодите могат да създават различни ефекти - на горящ огън, вълни, фойерверки и т.н., а също и да пулсират заедно със слушаната музика.

Всичко това трябва вече да ви е подсказало, че Alcatel A5 LED е насочен по-скоро към тийнейджъри, които биха се забавлявали с подобни екстри. Цената му също е тийнейджърска - 199 евро със стандартен Metallic Black или Metallic Silver панел + LED панел в пакета. Излиза в Еврпа през май. 

DSC00454

Няколко думи и за останалите спецификации - 5.2" HD дисплей, чипсет MediaTek с 8-ядрен процесор, 2 GB RAM, 16 GB вградена памет + microSD слот, 8 МР камера с двойна светкавица, 5 МР камера за селфита със собствена светкавица, LTE и 2800 mAh батерия. 

DSC00444

Към гърба на Alcatel A5 LED могат да се ползват още панели с високоговорители, допълнителна батерия и други - нещо подобно на Moto Z от Lenovo, но в малко по-опростен вариант. 

Държавна субсидия от 5000 евро и без ДДС за електромобил, искат от ААП

Държавата да въведе субсидия от 5000 евро при покупка на електромобил и 2500 евро за плъгин хибрид. За това настоява Асоциацията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer