НачалоВидео ревюВИДЕО: Първа среща с LG V30 на IFA 2017

ВИДЕО: Първа среща с LG V30 на IFA 2017

2598
Написана от  nixanbal

LG V30 е смартфон, за който се очаква да се изправи срещу най-големите конкуренти Galaxy Note 8 и iPhone 8, но тепърва предстои да разберем дали това ще се случи. Вчера, няколко часа след премиерата му на IFA 2017, успях да се добера до щанда на производителя и да разгледам модела отблизо. Във видеото тук ви предлагам 10 минути от тази първа среща с V30...

На първо четене ще отбележа, че устройството се усеща много леко в ръката, което не ми допада, но предполагам, че се свиква и всъщност зависи от какъв модел идваш. 

LG V30

Иначе щедрият 6" OLED дисплей изглежда отлично, задният стъклен панел е красив във всички цветове, а двойната камера обещава купища екстри и фини настройки, както за снимки, така и за видеозапис. 

LG V30

За съжаление личи, че LG силно са се повлияли от Galaxy S8, като дори бледолилавият цвят е същият. От друга страна това може пък и да се окаже добър ход, но се надявам, че в бъдеще компанията ще се постарае повече върху собственото излъчване на устройствата си. 

Samsung Galaxy S9 е най-интересният телефон от MWC 2018 според читателите на nixanbal

Миналата седмица във Facebook страницата на nixanbal.com, която между другото вече има над 10 хиляди последователи, проведохме импровизирана анкета, в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer