НачалоВидео ревюВИДЕО: Първа среща с LG V30 на IFA 2017

ВИДЕО: Първа среща с LG V30 на IFA 2017

3513
Написана от  nixanbal

LG V30 е смартфон, за който се очаква да се изправи срещу най-големите конкуренти Galaxy Note 8 и iPhone 8, но тепърва предстои да разберем дали това ще се случи. Вчера, няколко часа след премиерата му на IFA 2017, успях да се добера до щанда на производителя и да разгледам модела отблизо. Във видеото тук ви предлагам 10 минути от тази първа среща с V30...

На първо четене ще отбележа, че устройството се усеща много леко в ръката, което не ми допада, но предполагам, че се свиква и всъщност зависи от какъв модел идваш. 

LG V30

Иначе щедрият 6" OLED дисплей изглежда отлично, задният стъклен панел е красив във всички цветове, а двойната камера обещава купища екстри и фини настройки, както за снимки, така и за видеозапис. 

LG V30

За съжаление личи, че LG силно са се повлияли от Galaxy S8, като дори бледолилавият цвят е същият. От друга страна това може пък и да се окаже добър ход, но се надявам, че в бъдеще компанията ще се постарае повече върху собственото излъчване на устройствата си. 

ВИДЕО: Умните кофи за боклук в София

Знаете ли, че една малка черна кутия може да промени начина, по който се организира целият процес на сметосъбирането във…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer