НачалоВидео ревюВИДЕО: Първа среща с Moto X4 на IFA 2017

ВИДЕО: Първа среща с Moto X4 на IFA 2017

3753
Написана от  nixanbal

Moto X4 е единственият нов смартфон, който притежаваната от Lenovo компания Motorola представи на изложението IFA в Берлин. Moto X4 бележи завръщането на серията Х, която през 2016-а си взе почивка в името на новите модели Z. Moto X4 е позициониран в средния ценови сегмент, но предлага някои приятни екстри, сред които двойна камера, висока защита от вода и стилен корпус от стъкло и метал. 

Moto X4 разполага с 5.2" Full HD дисплей и е сравнително лесно да се работи с една ръка. Апаратът е оборудван с чипсет Snapdragon 630 с 8-ядрен процесор, има 3 GB RAM и 32 GB вградена памет + microSD слот. 

Moto X4

Дизайнът е нов за Moto, но не и за съвременния пазар на смартфони - X4 има метална рамка и стъклен гръб, като особено сребристо-синята версия изглежда много приятно. Тялото е защитено от прах и вода с IP68, а дебелината му е 7.99 мм. 

Moto X4 не работи с приставките Moto Mods, които остават запазена привилегия само за серията Z.

Смартфонът идва с почти чист Android 7.1 Nougat, но тук-там има някои Moto екстри, като например в камерата, която може да разпознава известни забележителности и други обекти, давайки директен достъп до Google търсене с информация за тях. 

Moto X4

Иначе камерата всъщност е двойна - с един 12 MP Dual Autofocus Pixel сензор (f/2.0, 1.4 um) и допълнителен широкоъгълен 8 MP с обхват 120° градуса (f/2.2, 1.12 um). Отпред има 16 МР селфи камера.

Moto X4

Moto X4 излиза в България през втората седмица на октомври, а цената му трябва да е малко под 800 лв. 

Най-после и Теленор намали неустойката при предсрочно прекратяване на договор

Теленор обяви, че клиентите му вече ще могат да прекратят предсрочно договор и да не заплащат всички оставащи такси по…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer