НачалоВидео ревюВИДЕО: Първа среща с Nokia 6, Nokia 5 и Nokia 3

ВИДЕО: Първа среща с Nokia 6, Nokia 5 и Nokia 3

6998
Написана от  nixanbal

Nokia 6, Nokia 5 и Nokia 3, да, новата Nokia 3310 също, ще се продват на българския пазар. Това е горещата новина след официалната премиера на новите смартфони от HMD Global (компанията зад мобилните телефони с бранда Nokia), като до момента Мтел и VIVACOM са потвърдили, че ще включат устройствата в каталозите си. Най-вероятно и Теленор ще го стори, но все още очакваме официален анонс. У нас новите модели ще се появят през пролетта, а дотогава и преди детайлните им ревюта ви предлагам следващото видео от срещата ми с тях на щанда на Nokia...

И трите смартфона ще излязат с най-новия Android 7.1.1 Nougat, като от HMD Global дадоха заявка, че ще поддържат софтуерно устройствата си, ще осигуряват месечните ъпдейти за сигурност на Android и ще актуализират по-лесно до големи бъдещи издания на платформата. За това спомага и чистият Android, който Nokia 6, 5 и 3 използват.

DSC00123

Друг акцент от трите апарата е дизайнът - при Nokia 6 е използван алуминий, като корпусът е по-ръбат, при Nokia 5 имаме отново алуминиево тяло, но вече с по-обли форми, а при най-достъпния Nokia 3 алуминиева е само рамката - гърбът е от пластмаса. 

Nokia 6 ще се продава за 229 евро, Nokia 5 ще струва 189 евро, а Nokia 3 - 139 евро. 

DSC00217-001

Беше показана и специална версия на Nokia 6, Nokia 6 Arte Black, която е с полирано черен гръб (ужасен магнит за пръстови отпечатъци), с 4 GB RAM и 64 GB вградена памет, а цената е 299 евро. 

Nokia 6 - спецификации

Nokia 6

Nokia 5 - спецификации

Nokia 5

Nokia 3 - спецификации

Nokia 3

София става част от европейския хакатон на adidas

София е една от само четири спирки, през които ще премине европейският хакатон на adidas тази година. Столицата ни е…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer