НачалоВидео ревюВИДЕО: Първа среща със Samsung Galaxy A50 и A30

ВИДЕО: Първа среща със Samsung Galaxy A50 и A30

3680
Написана от  nixanbal

Samsung представи топмоделите си Galaxy S10 няколко дни преди Световния мобилен конгрес, но тук, в Барселона, корейците обявиха два нови телефона от среден клас. Те се наричат Galaxy A50 и A30 и вече ви разказах за основните акценти при тях, но в това видео ви предлагам и малко по-детайлен поглед и първата ми среща с устройствата.

Samsung Galaxy A50 @ nixanbal.com

Припомням ви, че засега имаме информация, че само Galaxy A50 ще се продава у нас. Той е по-интересният модел, включващ 6.4" Full HD+ Infinity-U дисплей със Super AMOLED панел и вграден в него скенер за пръстови отпечатъци.

Samsung Galaxy A50 @ nixanbal.com

Samsung Galaxy A50 @ nixanbal.com

Конфигурацията се базира на чипсет Exynos 9610, подкрепен от 4/6 GB RAM, 64/128 GB вградена памет, 4000 mAh батерия и тройна основна камера с 25 МР главен сензор, 5 МР спомагателен за ефект боке и 8 МР с широк обхват. Предната камера е 25 МР. 

Samsung Galaxy A50 @ nixanbal.com

Все още нямаме цена за A50, но го чакаме в България през март. 

Galaxy A30

Samsung Galaxy A50 @ nixanbal.com

При Galaxy A30 имаме същия екран, но по-слаб процесор, по-малко памет и двойна камера с 16 МР + 5 МР с широк обхват. Селфитата също са 16 МР. 

Samsung Galaxy A50 @ nixanbal.com

Засега информацията е, че A30 няма да се предлага у нас. 

Умен град: Видеонаблюдението във Враца и как попаднах в РПУ-то

Знаете ли, че в този град през последната година са заловили телефонни престъпници и контрабандни цигари, успели са да спрат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer