НачалоВидео ревюВИДЕО: Първа среща със Samsung Galaxy Note 8 на IFA 2017

ВИДЕО: Първа среща със Samsung Galaxy Note 8 на IFA 2017

3703
Написана от  nixanbal

Galaxy Note 8 беше едно от най-чаканите устройства на 2017 г., което Samsung реши да представи няколко дни преди старта на изложението IFA 2017. Тъкмо в Берлин обаче беше моята първа среща с новия топмодел на корейците, който скоро пристига и в България на цена от 2000 лв. без договор. Какви бяха първите впечатления от срещата ми с този звяр - вижте във видеото от щанда на Samsung на IFA...

Първото впечатление за дизайна на Note 8 е за изключително лек корпус. Всъщност теглото не е никак скромно (195 грама), но явно е добре разпределено при този 6.3-инчов модел и усещането е изненадващо. Доста сходно с това от 6-инчовия LG V30.

Samsung Galaxy Note 8 @ nixanbal.com

Впечатляващият Infinity Display с почти липсващи рамки е още по-вълнуващ при толкова голям диагонал, а и интересното е, че извивките тук не са толкова сериозни. Може би идеята е писането със стилуса да не страда заради естетическите форми. 

Samsung Galaxy Note 8 @ nixanbal.com

Да, стилусът S-Pen и купищата му възможности са друг акцент от апарата, а не по-малко внимание заслужава камерата - първата двойна камера в смартфон от висок клас на Samsung. 

Samsung Galaxy Note 8 @ nixanbal.com

Тя предлага 2-кратно оптично приближение и ефект с размазване на задния фон, каквито вече сме виждали при iPhone 7 Plus например, но все пак нямам търпение да разцъкам и това устройство за по-дълъг период. 

Samsung Galaxy Note 8 @ nixanbal.com

Samsung Galaxy Note 8 @ nixanbal.com Samsung Galaxy Note 8 @ nixanbal.com

Засега мога да кажа, че не ми допадат синият и черният цвят - наистина Samsung можеше да се постарае повече. Изглеждат като пластмасови. Корпусът на HTC U11 е добър пример в каква посока бих се надявал корейците да надградят техниките си със стъклените панели. 

Samsung Galaxy Note 8 @ nixanbal.com

Samsung Galaxy Note 8 @ nixanbal.com

Останалите детайли около Galaxy Note 8 вижте във видеото по-горе, а скоро очаквайте и подробното му видео ревю!

Вижте още: Спецификации на Samsung Galaxy Note 8 и цените на Samsung Galaxy Note 8 в България.

Razer Phone влиза в магазините на Мтел

Razer Phone излиза официално на българския пазар. Мтел обяви, че ще бъде първият оператор, който в партньорство с ozone.bg ще…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer