НачалоВидео ревюВИДЕО: Първа среща със сгъваемия Samsung Galaxy Fold

ВИДЕО: Първа среща със сгъваемия Samsung Galaxy Fold

4210
Написана от  nixanbal

Здравейте от изложението IFA 2019 в Берлин, където най-после успях да се докосна до първия смартфон със сгъваем дисплей на Samsung. Galaxy Fold всъщност беше представен още в началото на годината, но заради открити ранни проблеми с дизайна му, насрочената пазарна премиера беше отменена и след преработка на корпуса днес апаратът дебютира за втори път. 

nixanbal е на живо от IFA 2019 с подкрепата на А1 България

Samsung Galaxy Fold току-що беше пуснат на пазара в родната Южна Корея, а скоро ще се появи още в Германия, Франция, Сингапур, Великобритания и САЩ.

Samsung-Galaxy-Fold-Cosmos-Black-1

За момента по-скоро не се очаква да го видим в България, не и преди края на годината, така че по-скоро феновете у нас ще трябва да изчакат следващата версия на Fold през 2020 г.

Samsung-Galaxy-Fold-Cosmos-Black-2

За спецификациите на Galaxy Fold вече съм ви разказвал, така че тук по-скоро исках да пипна телефона с ръцете си и да ви споделя впечатления и да го разгледаме заедно отблизо. Човек от компанията също така разказа за какво е полезен големият сгъваем дисплей, както и какви са промените в дизайна спрямо оригиналната версия. Вижте видеото отгоре и приятно гледане!

Мастило до входната врата, или какво представлява HP Instant Ink

Когато от HP ми се обадиха, за да ми разкажат за Instant Ink, признавам си, не бях чувал за услугата.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer