Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниВидео представя в детайли дизайна на iPhone 8 (в три цвята)

Видео представя в детайли дизайна на iPhone 8 (в три цвята)

2466
Написана от  nixanbal 11 август 2017
Видео представя в детайли дизайна на iPhone 8 (в три цвята)

Остава около месец до премиерата на новото поколение iPhone, като най-интересният сред тях без съмнение ще бъде юбилейният модел, наричан iPhone 8. За него знаем, че ще предлага OLED панел и безрамков дисплей, както и сензори за разпознаване на лицето, а сега реални макети се появиха във видео, представящо дизайна му отблизо. 

Според видеото iPhone 8 ще се предлага отначало в три цвята - черно, бяло и медно-златисто. Последният модел е по-интересен и нов за смартфоните на Apple. 

Интересно е дали Apple действително ще запази бялата предна рамка на дисплея във финалната версия на смартфона си, тъй като с нея сензорите над екрана изглеждат неприятно. Тъкмо заради това всъщност и Samsung предлага всички цветови версии на S8 с черна лицева част. 

По-рано се говореше, че ще има 5 цвята за новия iPhone 8, като се споменаваше и "огледална версия", вероятно подобна на Xperia XZ Premium. 

Роумингът в ЕС отпада, но с колко МВ трафик ще разполагаме в чужбина?

Честит 15 юни! Денят, в който таксуването при роуминг в границите на Европейския съюз най-после получи дълго чакания рестарт. От…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer