Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниВидео: Разопаковане и първа среща с Huawei P9 в синьо

Видео: Разопаковане и първа среща с Huawei P9 в синьо

6800
Написана от  nixanbal 22 ноември 2016
Видео: Разопаковане и първа среща с Huawei P9 в синьо

Huawei P9 се продава в България вече седем месеца, като от българския офис признават, че това е един от най-популярните им модели за 2016-а. Смартфонът, който се прочу с логото Leica върху двойната си камера, сега получава специална версия в синьо. В следващото видео ви предлагам бързо разопаковане на освежения Huawei P9, в чийто комплект има и нещо допълнително.

Синият Huawei P9 разполага с познатия списък характеристики, включващ 5.2" Full HD дисплей, чипсет Kirin 955, 3 GB RAM, 32 GB вградена памет + microSD слот, скенер за пръстови отпечатъци и двойна 12 МР камера.

Припомням ви, че камерата на P9 е сертифицирана от Leica, като единият сензор е цветен, а другият черно-бял. Освен че можете да правите монохромни снимки, идеята на системата от две камери е алгоритми да съчетават информацията от тях в едно по-качествено изображение.

Huawei P9 в синьо

Huawei P9 има USB Type-C порт и батерия с капацитет 3000 mAh, като се поддържа и бързо зареждане. Новото тук е, че в комплекта вече влиза зарядно, с което да се възползвате от тази екстра.

Досега флагманът на китайския производител идваше със стандартно зарядно и такова за бързо зареждане се продаваше отделно. С пускането на синята версия обаче всички бройки от P9, включително досега продаваните цветове, ще имат зарядно за бързо зареждане в пакета. С него производителят обещава 30% по-бързо запълване на батерията, или 50% за 30 минути на зарядното.

Huawei P9 в синьо

В кутията на смартфона ще откриете слушалки, USB Type-C кабел, силиконов протектор и картата за т.нар. VIP сервиз на Huawei. С нея Huawei P9 получава 3 години гаранция, 3 месеца гаранция на дисплея и 3 месеца право на замяна с нов апарат, ако вашата бройка има някакъв дефект и се наложи сервизно обслужване.

Huawei P9 в синьо

Колкото до дизайна - той е непроменен, но новият металиково син цвят придава съвсем ново излъчване на телефона и честно казано съм склонен веднага да заменя моята бяла бройка за него. Апаратът има ефекта на надраскан с метална четка корпус, което подчертава алуминиевото му тяло. А приятен детайл е и червеното копче за включване.

Huawei P9 в синьо ще се продава навсякъде в България от 25-ти ноември.

Honor 8X обещава да предложи "най-доброто съотношение цена-качество" в смартфон през 2018 г.

Honor 8X вече официално е факт и стана ясно, че до няколко седмици можем да го очакваме на българския пазар.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer