Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниВидео: Разопаковане и първа среща с Huawei P9 в синьо

Видео: Разопаковане и първа среща с Huawei P9 в синьо

6314
Написана от  nixanbal 22 ноември 2016
Видео: Разопаковане и първа среща с Huawei P9 в синьо

Huawei P9 се продава в България вече седем месеца, като от българския офис признават, че това е един от най-популярните им модели за 2016-а. Смартфонът, който се прочу с логото Leica върху двойната си камера, сега получава специална версия в синьо. В следващото видео ви предлагам бързо разопаковане на освежения Huawei P9, в чийто комплект има и нещо допълнително.

Синият Huawei P9 разполага с познатия списък характеристики, включващ 5.2" Full HD дисплей, чипсет Kirin 955, 3 GB RAM, 32 GB вградена памет + microSD слот, скенер за пръстови отпечатъци и двойна 12 МР камера.

Припомням ви, че камерата на P9 е сертифицирана от Leica, като единият сензор е цветен, а другият черно-бял. Освен че можете да правите монохромни снимки, идеята на системата от две камери е алгоритми да съчетават информацията от тях в едно по-качествено изображение.

Huawei P9 в синьо

Huawei P9 има USB Type-C порт и батерия с капацитет 3000 mAh, като се поддържа и бързо зареждане. Новото тук е, че в комплекта вече влиза зарядно, с което да се възползвате от тази екстра.

Досега флагманът на китайския производител идваше със стандартно зарядно и такова за бързо зареждане се продаваше отделно. С пускането на синята версия обаче всички бройки от P9, включително досега продаваните цветове, ще имат зарядно за бързо зареждане в пакета. С него производителят обещава 30% по-бързо запълване на батерията, или 50% за 30 минути на зарядното.

Huawei P9 в синьо

В кутията на смартфона ще откриете слушалки, USB Type-C кабел, силиконов протектор и картата за т.нар. VIP сервиз на Huawei. С нея Huawei P9 получава 3 години гаранция, 3 месеца гаранция на дисплея и 3 месеца право на замяна с нов апарат, ако вашата бройка има някакъв дефект и се наложи сервизно обслужване.

Huawei P9 в синьо

Колкото до дизайна - той е непроменен, но новият металиково син цвят придава съвсем ново излъчване на телефона и честно казано съм склонен веднага да заменя моята бяла бройка за него. Апаратът има ефекта на надраскан с метална четка корпус, което подчертава алуминиевото му тяло. А приятен детайл е и червеното копче за включване.

Huawei P9 в синьо ще се продава навсякъде в България от 25-ти ноември.

Новата рубрика на nixanbal тръгва по улиците на Умния град

Умен дом, умен град, самоуправляващи се автомобили, интернет на нещата, 5G. Това са пет от ключовите теми, които доминираха конференциите…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer