НачалоВидео ревюВИДЕО: Разопаковане и първа среща с iPhone 8 PRODUCT(RED)

ВИДЕО: Разопаковане и първа среща с iPhone 8 PRODUCT(RED)

4359
Написана от  nixanbal

Ето го и него! Само няколко дни, след като Apple го представи официално, у мен вече е червеният iPhone 8. В следващото видео няма да видите детайлно ревю, тъй като версията PRODUCT(RED) не се различава по спецификации от оригиналния iPhone 8, но ще погледнем отблизо атрактивния дизайн на смартфона, а и ще ви покажа какво има в комплекта му.

Това е второто поколение смартфони на Apple със специално червено издание, с което производителят подкрепя организацията (RED) на Боно от U2 и част от приходите отиват за нейната кауза - борбата с разпространението на ХИВ/СПИН.

Кутията на червения iPhone 8 не се различава от тази на останалите смартфони с марката по нищо, освен по червените акценти - надписите и логото на Apple - всичко е в този цвят.

От вътре ни посреща традиционното отделение с всички книжки, като тук ще видите специална карта, която пояснява какво означава червеният цвят и как с покупката си сте подпомогнали инициативата на организацията (RED). Иглата за изваждане на слота за nanoSIM картата и традиционните два стикера с логото на Apple също са тук.

iPhone 8 PRODUCT(RED) @ nixanbal

Следва самият телефон, който ще ви впечатли още първия път, когато го видите извън кутията, но ще го разгледаме в детайли след малко...

Под апарата са аксесоарите, при които няма нищо необичайно. Тук са основната част от зарядното и слушалките, които са с Lightning накрайник, защото 3.5 мм жак липсва, но пък е наличен преходник към такъв. Накрая ще откриете и кабела за зареждане и връзка с компютър.

iPhone 8 PRODUCT(RED) @ nixanbal

Истината е, че не очаквах червеният цвят да изглежда толкова добре и толкова различно спрямо червената версия на миналогодишния iPhone 7. Причината в тази промяна обаче е съвсем логична - докато миналата година смартфоните на Apple бяха с метално тяло, сега iPhone 8 и iPhone 8 Plus са със стъклени гърбове и тъкмо заради това червеното е толкова по-живо и по-ярко.

iPhone 8 PRODUCT(RED) @ nixanbal

Металната рамка на апарата също е в червено, а също и всички бутони от двете страни. Приятен детайл е логото PRODUCT(RED) в основата на задния панел.

iPhone 8 PRODUCT(RED) @ nixanbal

Разлики има и по предния панел, който този път Apple са решили да бъде черен, а не бял. Честно казано бих предпочел и лицевата част на iPhone 8 да бъде червена, но във всеки случай и черното е по-добър вариант от бяло.

Така че, да, червеният iPhone 8 наистина изглежда уау и бих казал, че за мен е най-привлекателната цветова версия на смартфона. Единственото нещо, което дърпа дизайна на устройството назад, са дебелите рамки около екрана.

iPhone 8 PRODUCT(RED) @ nixanbal

За съжаление моделът с безрамков дисплей iPhone X не се предлага в червено, но пък има слухове, че ще бъде пуснат в златисто.

Това беше бързо разопаковане и поглед към новия червен iPhone 8 на Apple. Смартфонът вече се предлага в България, като тук е мястото да благодаря за бройката на Мтел.

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer