НачалоВидео ревюВИДЕО: Разопаковане и първа среща с iPhone 8 PRODUCT(RED)

ВИДЕО: Разопаковане и първа среща с iPhone 8 PRODUCT(RED)

2631
Написана от  nixanbal

Ето го и него! Само няколко дни, след като Apple го представи официално, у мен вече е червеният iPhone 8. В следващото видео няма да видите детайлно ревю, тъй като версията PRODUCT(RED) не се различава по спецификации от оригиналния iPhone 8, но ще погледнем отблизо атрактивния дизайн на смартфона, а и ще ви покажа какво има в комплекта му.

Това е второто поколение смартфони на Apple със специално червено издание, с което производителят подкрепя организацията (RED) на Боно от U2 и част от приходите отиват за нейната кауза - борбата с разпространението на ХИВ/СПИН.

Кутията на червения iPhone 8 не се различава от тази на останалите смартфони с марката по нищо, освен по червените акценти - надписите и логото на Apple - всичко е в този цвят.

От вътре ни посреща традиционното отделение с всички книжки, като тук ще видите специална карта, която пояснява какво означава червеният цвят и как с покупката си сте подпомогнали инициативата на организацията (RED). Иглата за изваждане на слота за nanoSIM картата и традиционните два стикера с логото на Apple също са тук.

iPhone 8 PRODUCT(RED) @ nixanbal

Следва самият телефон, който ще ви впечатли още първия път, когато го видите извън кутията, но ще го разгледаме в детайли след малко...

Под апарата са аксесоарите, при които няма нищо необичайно. Тук са основната част от зарядното и слушалките, които са с Lightning накрайник, защото 3.5 мм жак липсва, но пък е наличен преходник към такъв. Накрая ще откриете и кабела за зареждане и връзка с компютър.

iPhone 8 PRODUCT(RED) @ nixanbal

Истината е, че не очаквах червеният цвят да изглежда толкова добре и толкова различно спрямо червената версия на миналогодишния iPhone 7. Причината в тази промяна обаче е съвсем логична - докато миналата година смартфоните на Apple бяха с метално тяло, сега iPhone 8 и iPhone 8 Plus са със стъклени гърбове и тъкмо заради това червеното е толкова по-живо и по-ярко.

iPhone 8 PRODUCT(RED) @ nixanbal

Металната рамка на апарата също е в червено, а също и всички бутони от двете страни. Приятен детайл е логото PRODUCT(RED) в основата на задния панел.

iPhone 8 PRODUCT(RED) @ nixanbal

Разлики има и по предния панел, който този път Apple са решили да бъде черен, а не бял. Честно казано бих предпочел и лицевата част на iPhone 8 да бъде червена, но във всеки случай и черното е по-добър вариант от бяло.

Така че, да, червеният iPhone 8 наистина изглежда уау и бих казал, че за мен е най-привлекателната цветова версия на смартфона. Единственото нещо, което дърпа дизайна на устройството назад, са дебелите рамки около екрана.

iPhone 8 PRODUCT(RED) @ nixanbal

За съжаление моделът с безрамков дисплей iPhone X не се предлага в червено, но пък има слухове, че ще бъде пуснат в златисто.

Това беше бързо разопаковане и поглед към новия червен iPhone 8 на Apple. Смартфонът вече се предлага в България, като тук е мястото да благодаря за бройката на Мтел.

Казуо Хирай слиза от поста главен изпълнителен директор на Sony, поема го финансовият директор

Sony обяви, че Казуо Хирай слиза от поста на главен изпълнителен директор и вече ще бъде председател на компанията. Длъжността…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer