НачалоВидео ревюВИДЕО: Разопаковане и първа среща с Moto G6 Plus

ВИДЕО: Разопаковане и първа среща с Moto G6 Plus

3617
Написана от  nixanbal

Moto G6 Plus е един от актуалните в момента смартфони от среден клас на Motorola и заедно с останалите модели в серията изглежда като приятна оферта, ако бюджетът ви е между 400 и 600 лв. В следващото видео ще ви предложа бързо разопаковане на апарата, както и впечатления от работата ми с него през последните дни...

Започвам с разопаковането на цветната кутия, в която веднага ни посреща Moto G6 Plus. Апаратът идва със защитен силиконов калъф, който предлага съвсем базова, но пък жизнено важна протекция за стъкления корпус на устройството.

Отдолу е задължителната игла за изваждане на nanoSIM и microSD слота, няколко книжки за бързо разучаване на телефона, както и зарядното. То идва с USB кабел от новия Type-C стандарт и поддържа технологията за бързо зареждане на Motorola TurboPower.

Ето го и самия телефон. Moto G6 Plus предлага елегантен дизайн със стъклен корпус, който събира много отпечатъци, но пък изглежда чудесно и има приятни извивки за по-удобно прилягане в ръката.

Moto G6 Plus @ nixanbal.com

Екранът на апарата е с огромен диагонал от 5.9" и въпреки че има издължена и по-тясна форма е труден за ползване с една ръка, ако пръстите ви са по-малки. Иначе резолюцията на IPS LCD панела е Full HD+ или 1080х2160 пиксела, което прави изображението чудесно. Има и няколко настройки за цветовата температура и наситеността на нюансите.

Камерата е двойна, като залага на 12 МР основен сензор с големи пиксели и бленда f/1.7, а има и допълнителен 5 МР сензор. Последният служи за измерване на дълбочината в кадъра, което помага например при по-ефектни портрети със замъглен фон. Няма оптична стабилизация, но пък кадрите се получават много прилично за този ценови клас, а в настройките ще видите ръчен режим, както и Spot color - при който избирате един акцентиращ цвят, а всичко останало в кадъра е черно-бяло.

Предната камера е 8 МР.

Moto G6 Plus @ nixanbal.com

Продължавам с конфигурацията на Moto G6 Plus, която се базира на чипсет Snapdragon 630, 4 GB RAM и 64 GB вградена памет. Телефонът работи отлично, без следи от засечки, въпреки че ако идвате от някой флагман, бихте могли да отчетете леки забавяния тук и там. Като цяло обаче изборът на чипсет е чудесен и с този модел можете да разчитате на пъргави реакции и бързо изпълнение на задачите.

Това, което не ме впечатли, беше батерията. Тя е с капацитет 3200 mAh, което изглежда за този екран и този процесор не е достатъчно за цяло денонощие живот. Поне при моето ползване. Все пак е добра новина, че Motorola е включила в пакета на G6 Plus зарядно за бързо зареждане, а ако точно батерията е най-важното за вас - по-добре погледнете модела Moto G6 Play, включващ 4000 mAh батерия, макар и при по-скромен пакет екстри.

Moto G6 Plus @ nixanbal.com

Moto G6 Plus предлага още скенер за пръстови отпечатъци, който е удобно разположен под дисплея, има качествен звук с поддръжка на Dolby Atmos и идва с чист Android Oreo, който не тормози излишно хардуера и изглежда стилно и семпло.

Като цяло Moto G6 Plus е не само най-интересният модел в новото семейство G6, но и едно от по-добрите предложения на пазара в средния ценови сегмент. С него можете да разчитате на прилична камера и бърз процесор, голям дисплей с качествен образ и стилен дизайн. Батерията е единственият по-сериозен минус, който бих могъл да посоча, въпреки че не бих я определил съвсем като разочарование.

Теленор започва тестове на 5G с две базови станции

На събитие за медии днес пред централния си офис в Бизнес парк София Теленор обяви, че започва тестове на 5G…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer