НачалоВидео ревюВИДЕО: Разопаковане и първа среща с OnePlus 5T

ВИДЕО: Разопаковане и първа среща с OnePlus 5T

3563
Написана от  nixanbal

От Facebook групата на nixanbal.com тази седмица вероятно вече сте разбрали, че при мен най-после пристигна OnePlus 5T. Смартфонът е сравнително лек ъпгрейд на своя предшественик, също от 2017 г., One Plus 5, но пък подобренията са достатъчни, за да превърнат новото устройство в едно от най-атрактивните предложения на пазара. Преди да ви предложа детайлно видео ревю с впечатленията си от работата ми с OnePlus 5T направих бързо разопаковане и преглед на телефона...

Припомням ви, че OnePlus 5T е интересен с големия си 6" AMOLED Full HD+ дисплей с издължена форма и сравнително тънки рамки, с двойната си камера, както и с топконфигурацията, включваща Snapdragon 835, 6 GB RAM и 64 GB вградена памет. 

OnePlus 5T @ nixanbal.com

Апаратът има двойна основна камера с 16 МР и 20 МР сензор, като вторият според производителя е там, за да подобри нощните кадри. 

Батерията на OnePlus 5T е с капацитет 3300 mAh, има USB Type-C порт и бързо зареждане. 

OnePlus 5T @ nixanbal.com

Сред очевидните липси са безжично зареждане, защита от прах и вода, както и microSD слот за допълнителна памет. А как се представя телефонът, какви са положителните и какви отрицателните ми впечатления от него - очаквайте във видео ревюто скоро в nixanbal.com. 

OnePlus 5T @ nixanbal.com

Тук ще оставя кредит за китайския сайт gearbest.com, който ми изпрати бройката и който обещах да спомена. Не участвам в афилиейт програмите им и не изкарвам нищо, ако си купите телефона през мой линк. Просто защото никога не бих ви посочил да си купите конкретен телефон и това противоречи на морала на автора на този сайт.

Но голямо благодаря на Gear Best и се надявам, че ще мога и в бъдеще да успявам чрез тях да ви представям трудно достъпни в България устройства!

OnePlus 5T @ nixanbal.com

Благодаря и на вас, че гледахте видеото!

Роумингът в ЕС отпада, но с колко МВ трафик ще разполагаме в чужбина?

Честит 15 юни! Денят, в който таксуването при роуминг в границите на Европейския съюз най-после получи дълго чакания рестарт. От…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer