НачалоВидео ревюВИДЕО: Разопаковане на GoPro HERO 7 Black

ВИДЕО: Разопаковане на GoPro HERO 7 Black

4113
Написана от  nixanbal

В края на септември GoPro представи новата си серия екшън камери HERO 7, разпределени в три ценови категории и наречени, от най-достъпния към най-скъпия модел - White, Silver и Black. При мен от няколко седмици е най-интересният член от семейството, чието детайлно ревю вече подготвям, но преди това ви предлагам следващото видео. В него ще направим разопаковане на GoPro HERO 7 Black, за да проверим какво идва в кутията му, а освен това ще ви разкажа за част от най-важните му екстри и подобрения…

Кутията изглежд стандартна за тези устройства. Отпред виждаме, че конкретната бройка идва с 32 GB microSD карта памет от SanDisk. Най-важната новост при HERO 7 Black обаче е указана на специален стикер - а именно новият тип стабилизация Hypersmooth, която обещава да направи гимбала излишен.

Сред останалите спецификации на модела са 12 МР сензор, възможност за 4к видеозапис при 60 к/с, защита от вода на до 10 метра дълбочина без нужда от допълнителен кейс, както и опция за излъчване на живо директно от камерата.

GoPro HERO 7 Black @ nixanbal

И така, започваме с разопаковането… Посреща ни самата камера, захваната в един от най-важните аксесоари - рамката. Следват няколко книжки с инструкции, както и обичайните два стикера GoPro. В отделението отдолу е USB кабелът, който за щастие вече е от стандарта Type-C. Ред е на батерията за HERO 7 Black - очаквано - изключително малки размери, предвид миниатюрната камера. Стигаме до двете лепки, с които можете да прикрепите устройството на равна или по-извита повърхност - например каска за мотор. И приключваме с обещаната microSD карта памет от SanDisk, която е с капацитет 32 GB и идва с преходник към стандарта SD карта, за да е по-удобно прехвърлянето на информация към компютъра.

GoPro HERO 7 Black @ nixanbal

Като цяло новият флагман модел на GoPro е ключов ъпгрейд за компанията, защото въвежда изключително добра стабилизация, елиминираща нуждата от скъп гимбал. GoPro наричат тази технология Hypersmooth и от снимките ми с камерата досега наистина мога да кажа, че работи отлично. 

При новия модел ми хареса още по-удобният интерфейс, както и сензорният дисплей, какъвто изобщо нямах при доброто ми старо GoPro HERO 4 Black.

GoPro HERO 7 Black @ nixanbal

Защитата от вода без допълнителни аксесоари също е изключително ценна, защото спестява средства и излишно тегло и тромавост за камерата.

GoPro HERO 7 Black @ nixanbal

Както казах - използвам GoPro HERO 7 Black вече няколко седмици и досега успях да снимам с нея на концерт, на тест драйв в Барселона и къде ли още не, а кадрите скоро ще ви представя заедно с детайлното видео ревю на модела.

ТЕСТ ДРАЙВ: 5 неща за новата CUPRA Ateca

Преминаваш в спортен режим, с левия крак натискаш спирачката до долу, с десния - пълна газ и при достигане на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer