НачалоВидео ревюВИДЕО: Разопаковане на Huawei P20 Pro

ВИДЕО: Разопаковане на Huawei P20 Pro

12388
Написана от  nixanbal

Няколко дни преди детайлното видео ревю на Huawei P20 Pro реших да ви предложа бързо видео с разопаковане на флагмана, в което да разгледаме какво има в кутията му. 

Моята бройка от P20 Pro е черна, но в България ще се предлагат и по-интересните тъмносиньо и т.нар. Twilight, който е преливка от лилаво към синьозелено... или поне аз така го определям. 

В кутията на модела идва зарядно за бързо зареждане с технологията на Huawei SuperCharge, USB Type-C кабел, слушалки с Type-C накрайник, тъй като липсва 3.5 мм жак, както и преходник от Type-C към 3.5 мм жак, ако все пак искате да използвате свои такива слушалки. Има, разбира се, игла за изваждане на SIM слота.

Huawei P20 Pro

В моя комплект няма защитен калъф, какъвто сме свикнали да виждаме при предишни модели на компанията, но бройките на българския пазар би трябвало да идват с такъв. Разбира се, ако това е важно за вас - попитайте в магазина. 

Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro ще се продава навсякъде на цена от 899 евро (обявена за Европа), като продажбите започват на 23 април, но предварителните поръчки още в началото на месеца. 

Sony Xperia XZ2 и XZ2 Compact идват с променен дизайн, 18:9 дисплеи и нова вибрационна система

Първият ден на MWC традиционно стартира с пресконференцията на Sony, на която тази година видяхме два нови модела от семейството…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer