НачалоВидео ревюВИДЕО: Разопаковане на Samsung Galaxy Note 10+

ВИДЕО: Разопаковане на Samsung Galaxy Note 10+

3052
Написана от  nixanbal

В nixanbal.com вече ви представих ексклузивно Galaxy Note 10 и Note 10+ в деня на премиерата им, след което Мирена Русева от компанията разказа за устройствата и в новия епизод на TECHDRIVE. Сега, няколко дни преди детайлното ревю, е време за разопаковане. Във видеото по-горе ще ви покажа какво има в търговския комплект на Note 10+ в България. 

Кутията на Galaxy Note 10+ е изключително семпла и отпред ще видите единствено стилуса S-Pen, който е акцентът за тази серия смартфони на Samsung. Отзад има списък с основните характеристики, но за тях ще стане дума в детайлното ревю, така че да започваме...

Разопаковане на Samsung Galaxy Note 10+ @ nixanbal.com

Преди всичко ни посреща иглата за изваждане на двойния nanoSIM слот, който е хибриден и едното гнездо може да се използва за microSD карта памет, вместо за втора SIM карта. В това отделение имаме и бързо упътване за старт на телефона.

Следва самият Samsung Galaxy Note 10+ в т.нар. цвят Aura Glow, който е водещият цвят за модела тази година. Отдолу е основната част от зарядното, която позволява 25W бързо зареждане. С него Note 10+ се зарежда от 0 до 100% за 65 минути. Ако това не е достатъчно бързо за вас, отделно ще се продава и 45W зарядно.

Разопаковане на Samsung Galaxy Note 10+ @ nixanbal.com

Следва малка кутийка, в която има няколко дребни неща. Първото е преходник от USB Type-C към пълноразмерно USB, който позволява да използвате функцията USB OTG, т.е. включите например флашка към телефона си и да използвате паметта ѝ. Второто е още по-малък преходник - този път от microUSB към USB Type-C, който честно казано никога не бих използвал и искам напълно да забравя за съществуването на microUSB. 

Следващият аксесоар тук е инструмент, който служи за изваждане на връхчето на стилуса S-Pen, както и две резервни. Подмяна може да се наложи, ако някак счупите писеца или просто с времето се захаби.

Разопаковане на Samsung Galaxy Note 10+ @ nixanbal.com

Разопаковането продължава със следващата кутийка, в която е USB кабелът. Той всъщност е Type-C към Type-C, тъй като зарядното е от типа Power Delivery. Кабелът между другото е удобен за собствениците на по-новите лаптопи с този тип портове.

И така стигам до последното нещо в кутията на Galaxy Note 10+, което са слушалки от AKG. Това всъщност е супер ценен аксесоар, който със сигурност бихте използвали заради качественото звучене, а и качествената изработка, стига, разбира се, принципно да харесвате слушалки тип тапи. Моделът е жичен и използва USB Type-C порта на Note 10+, тъй като, както добре знаете, тази година Samsung премахна 3.5 мм жак. Лично аз не харесвам слушалки тип тапи, защото просто не ми е комфортно с тях, но безжичните Galaxy Buds се оказаха добър вариант за мен и най-често съм с тях. 

Разопаковане на Samsung Galaxy Note 10+ @ nixanbal.com

Смартфонът идва и с предварително залепен протектор върху дисплея, който ще го защитава от иначе неизбежните дребни драскотини. В кутията няма калъфче, което е обичайно за високия клас устройства.

Това беше разопаковането на Samsung Galaxy Note 10+, който вече се предлага в България. До няколко дни очаквайте и детайлното видео ревю от nixanbal.

ВИДЕО: Умните кофи за боклук в София

Знаете ли, че една малка черна кутия може да промени начина, по който се организира целият процес на сметосъбирането във…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer