НачалоВидео ревюВИДЕО: Разопаковане на Samsung Galaxy Note 8

ВИДЕО: Разопаковане на Samsung Galaxy Note 8

3788
Написана от  nixanbal

Samsung Galaxy Note 8 е първият смартфон от масовите марки, чиято цена започва от 2000 лв., което се обуславя от огромния 6.3" Super AMOLED InfinityDisplay с висока резолюция, богатите възможности на стилуса S-Pen и двойната камера с двойна оптична стабилизация. Устройството вече е у мен и скоро се задава детайлно видео ревю, а дотогава ви предлагам бързо разопаковане и преглед на включените в кутията аксесоари. 

Акцентите накратко:

Samsung Galaxy Note 8 има стъклено тяло с метална рамка и IP68 защита от прах и вода. Предната част е заета от 6.3" двойно извит дисплей с фини рамки, Super AMOLED панел с поддръжка на Always On Display и резолюция 2960х1440 пиксела.

Samsung Galaxy Note 8 @ nixanbal.com

Апаратът предлага двойна основна камера с два 12 МР сензора, оптична стабилизация и на двата обектива и някои специални екстри, като 2-кратно оптично приближение и ефект боке при портрети. 

Samsung Galaxy Note 8 @ nixanbal.com

Конфигурацията включва най-мощния чипсет на Samsung Exynos 8895, 6 GB RAM, 64 GB вградена памет и microSD слот, а сред методите на защита са скенер за пръстови отпечатъци и скенер на ириса.

Samsung Galaxy Note 8 @ nixanbal.com

Смартфонът има 3300 mAh батерия с бързо зареждане и безжично зареждане, като в комплекта му няма подложка за последното. Има обаче слушалки на AKG, а какво още - вижте във видеото отгоре.

VIVACOM пуска 4.5G в пет големи града

От началото на април (или малко преди това) VIVACOM започва да предлага по-високи скорости за мобилен интернет в няколко големи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer