НачалоВидео ревюВИДЕО: Разопаковане на Sony WF-1000XM3

ВИДЕО: Разопаковане на Sony WF-1000XM3

2177
Написана от  nixanbal

Само музика. Нищо друго. Това обещават Sony с новите си безжични слушалки със сложното име WF-1000XM3 и го доставят с пълна сила. Освен премиум дизайн и дълъг живот на батерията, този модел гарантира и най-добрата система за шумоизолация в индустрията.

Много скоро ще ви разкажа за слушалките в детайлно ревю, но в по-горното видео искам да ви предложа бърз ънбоксинг, с който да видим какво има в кутията им и да хвърлим едно око отблизо на приятния им дизайн...

През следващите седмици ще тествам лично Sony WF-1000XM3, като всъщност още утре ще проверя как се справят с шумоизолацията в самолета. Още отсега обаче мога да споделя, че звукът от тях е изключителен и въпреки мини размерите, технологията за блокиране на околните звуци работи впечатляващо.

За живота на батерията Sony обещава 6 часа нонстоп слушане на музика с включена шумоизолация. Кутийката пък може да презареди слушалките още 3 пъти, така че общо да разчитате на 24 часа музика. Без шумопотискане времето се увеличава на 32 часа. Поддържа се и бързо зареждане - 10 минути в кутийката ще дадат на слушалките енергия за 90 минути слушане на музика.

5 НЕЩА за BlackBerry KEY2

Емблематичната марка от зората на смартфоните и мобилния интернет BlackBerry наскоро се завърна официално в България, като у мен вече…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer