НачалоВидео ревюВИДЕО: Разопаковане на Xiaomi Mi Note 10

ВИДЕО: Разопаковане на Xiaomi Mi Note 10

4297
Написана от  nixanbal

Xiaomi Mi Note 10 е смартфон, който още с анонса си ме впечатли с петорната си основна камера, в която акцент е новият 108 МР сензор от Samsung. Това обаче не е всичко - устройството има огромна батерия, солидно тяло със защита Gorilla Glass 5 и голям AMOLED дисплей. Радвам се, че успях да се сдобия с бройка за ревю (благодарности на Теленор), но малко преди детайлно видео ви предлагам да направим бързо разопаковане и оглед на дизайна.

В кутията на Xiaomi Mi Note 10 ще откриете самия телефон, игла за изваждане на двойния nanoSIM слот, няколко книжки за бързо стартиране, черен силиконов кейс и зарядно, което поддържа 30 W зареждане.

Xiaomi Mi Note 10

Xiaomi Mi Note 10 има 6.47" Full HD+ дисплей с двойна извивка, със сравнително фини рамки отвсякъде, единствено отгоре има ноч, прибрал 32 МР селфи камера, а до него е и слушалката. По-надолу в екрана е вграден и скенер за пръстови отпечатъци. 

Отзад е петорната камера, като главният сензор е 108 МР от Samsung. Имаме още 20 МР камера с ултраширок обхват, 12 МР камера за 2х оптичен зуум и за портрети, 5 МР камера за 5х оптичен зуум и 2 МР камера за макро снимки. Интересни са и двете двойни LED светкавици.

Xiaomi Mi Note 10

Това беше бързо разопаковане и преглед на дизайна на Xiaomi Mi Note 10. До няколко дни в nixanbal очаквайте и детайлното ревю на телефона заедно с моите впечатления от тази петорна камера и огромната батерия.

Премиера на iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max

10 септември е и в уречения час на сцената на Steve Jobs Theater в Apple Park Тим Кук представи новите…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer