НачалоНовиниVIVACOM и HTC заровиха томахавката – операторът вече предлага Desire и Incredible S

VIVACOM и HTC заровиха томахавката – операторът вече предлага Desire и Incredible S

3922
Написана от  nixanbal 26 април 2011

HTC_Incredible_S_Android_smartphone

Не че между VIVACOM и HTC имаше някаква вражда, не и официално, но кога за последно видяхме модел на тайванците в каталога на оператора? И докато М-Тел и GLOBUL пускаха горещи оферти за хай-енд апаратите на HTC (и други марки), VIVACOM дълго време разчиташе основно на нисък до среден клас телефони. Добрата новина е, че най-младият мобилен телеком у нас вече отделя все по-сериозно внимание на хитовите телефони и освен че до юни очакваме да предложи модели като Nokia E7 и LG Optimus 3D (о, да!), VIVACOM вече продава два смартфона на HTC – вече поовехтелия Desire и чисто новия Incredible S.

Цената на HTC Incredible S със средно скъп тарифен план Net&Call Top с месечна такса 19.80 лв. например е 739.90 лв. Ако пък искате да си купите вече излезлия от мода, но доказан като абсолютна класика в света на Android - HTC Desire, цената му е 559.90 лв. със същия план.

И въпреки че HTC Incredible S е чисто нов модел, а цената на VIVACOM не е никак лоша, не бих могъл да го препоръчам като гореща оферта. Всъщност офертата е гореща, но въпросът е докога? Защото знаете, че HTC наскоро представи HTC Sensation - смартфон с мощен двуядрен процесор на 1.2 GHz, страхотна резолюция на екрана (540х960 пиксела), Full HD видеозапис и какво ли още не. Скоро този звяр ще бъде на пазара и ще направи всички досегашни модели на HTC да изглеждат като първолаци. Бих се чувствал кофти, ако съм си взел някой от тях.

А имайте предвид и следната информация, която HTC пусна в Twitter:

sense-3.0-540x351

Ако искате да получавате новите публикации от блога на имейла си, запишете се!

 

Премиера на Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro и всичко, което трябва да знаете за тях

Днес в Мюнхен Huawei представи най-добрите смартфони, които е правила някога, но и които за съжаление няма да се продават…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer