Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниVIVACOM също пуска електронна книжарница с книги на български

VIVACOM също пуска електронна книжарница с книги на български

2512
Написана от  nixanbal 09 април 2012
VIVACOM също пуска електронна книжарница с книги на български

Днес VIVACOM обяви старта на VIVA books – новата електронна книжарница на телекома, която ще предлага е-книги за различни устройства. Заглавията според създателите му са над 1200, а цените са с 40% по-ниски от тези на хартиените издания.

М-Тел също има своята е-книжарница, M-Tel eBook, където за да купувате книги трябва да сте абонат на оператора и да имате мобилен номер, към или от чиято сметка ще бъде удържана сумата на избраните заглавия. Принципът при VIVA books е подобен – въвеждате свой клиентски номер и плащате накуп с останалите си задължения към оператора. VIVACOM обаче въвежда и опция за наемане на книги, което става с месечен абонамент – 8 лв. месечно за 2 книги или 15 лв. за 5 книги.

Както М-Тел, така и VIVACOM предлагат безплатни заглавия, сред които много класическа българска литература.

Адресът на книжарницата е vivabooks.vivacom.bg и проектът е осъществен с партньорството на издателство Ciela. Всеки месец във VIVA books ще има по една книга на по-ниска цена, като сега можете да изтеглите „Телесни плевели“ на Алек Попов безплатно.

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer