Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниVIVACOM пуска хибрида Lenovo Yoga Book на цени от 39.90 лв. с договор за мобилен интернет

VIVACOM пуска хибрида Lenovo Yoga Book на цени от 39.90 лв. с договор за мобилен интернет

3726
Написана от  nixanbal 11 октомври 2016
VIVACOM пуска хибрида Lenovo Yoga Book на цени от 39.90 лв. с договор за мобилен интернет

Представеният на изложението IFA 2016 в Берлин хибриден модел Yoga Book на Lenovo излиза на българския пазар до края на тази седмица, като VIVACOM току-що обяви на какви цени ще го продава. Устройството с нестандартен дизайн и функционалност ще е достъпно на цена от 39.90 лв. при двугодишен лизинг и с подписване на договор за мобилен интернет. 

Офертата на VIVACOM с най-скъпия план i-Traffic XXL предлага таблета на изплащане за 2 години с месечна вноска по 39.90 лв. Цената на плана в момента е 29.90 лв. (намалена от 39.90 лв.) или 23.99 лв. при комбинация с друга услуга на оператора и включва удвоени мегабайти на максимална скорост - вече 70 000 МВ. 

lenovo-yoga-book-android-3

Припомням ви, че Yoga Book има 10.1" Full HD IPS дисплей и формфактор на лаптоп. Вместо физическа клавиатура устройството предлага витруална такава, която може да се превръща и в сензорна зона за писане и рисуване с включения стилус. Yoga Book се базира на Intel Atom x5, има 4 GB RAM, 64 GB вградена памет и върви под Android 6.0 Marshmallow. 

Таблетът, разбира се, поддържа 4G.

lenovo-yoga-book-android-5

Междувременно в четвъртък, 13 октомври, Lenovo ще организира официална премиера на Yoga Book в България, така че очаквайте още детайли за цените и наличността при другите търговци. 

Samsung Galaxy S9 е най-интересният телефон от MWC 2018 според читателите на nixanbal

Миналата седмица във Facebook страницата на nixanbal.com, която между другото вече има над 10 хиляди последователи, проведохме импровизирана анкета, в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer