НачалоНовиниVIVACOM пуска хибрида Lenovo Yoga Book на цени от 39.90 лв. с договор за мобилен интернет

VIVACOM пуска хибрида Lenovo Yoga Book на цени от 39.90 лв. с договор за мобилен интернет

3597
Написана от  nixanbal 11 октомври 2016
VIVACOM пуска хибрида Lenovo Yoga Book на цени от 39.90 лв. с договор за мобилен интернет

Представеният на изложението IFA 2016 в Берлин хибриден модел Yoga Book на Lenovo излиза на българския пазар до края на тази седмица, като VIVACOM току-що обяви на какви цени ще го продава. Устройството с нестандартен дизайн и функционалност ще е достъпно на цена от 39.90 лв. при двугодишен лизинг и с подписване на договор за мобилен интернет. 

Офертата на VIVACOM с най-скъпия план i-Traffic XXL предлага таблета на изплащане за 2 години с месечна вноска по 39.90 лв. Цената на плана в момента е 29.90 лв. (намалена от 39.90 лв.) или 23.99 лв. при комбинация с друга услуга на оператора и включва удвоени мегабайти на максимална скорост - вече 70 000 МВ. 

lenovo-yoga-book-android-3

Припомням ви, че Yoga Book има 10.1" Full HD IPS дисплей и формфактор на лаптоп. Вместо физическа клавиатура устройството предлага витруална такава, която може да се превръща и в сензорна зона за писане и рисуване с включения стилус. Yoga Book се базира на Intel Atom x5, има 4 GB RAM, 64 GB вградена памет и върви под Android 6.0 Marshmallow. 

Таблетът, разбира се, поддържа 4G.

lenovo-yoga-book-android-5

Междувременно в четвъртък, 13 октомври, Lenovo ще организира официална премиера на Yoga Book в България, така че очаквайте още детайли за цените и наличността при другите търговци. 

Първи стъпки към отпадане на роуминг таксите между България и Македония

След като преди няколко седмици се заговори за отпадане на роуминг таксите със страните от Западни Балкани, вчера в Струмица…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer