Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниVIVACOM пуска нови тарифни планове Smart Call и Smart Net

VIVACOM пуска нови тарифни планове Smart Call и Smart Net

12497
Написана от  nixanbal 01 март 2016
VIVACOM пуска нови тарифни планове Smart Call и Smart Net

VIVACOM добавя два нови тарифни плана към каталога си, с които абонатите им могат да изберат най-подходящото решение за себе си, в зависимост от това дали имат нужда от повече минути за разговори или от мегабайти за сърфиране в мрежата. Двете нови серии се наричат Smart Call и Smart Net, като фокусът при тях са съответно минутите и мобилният интернет. Имайте това предвид преди да преминете към таблиците по-надолу, защото първоначалната ви реакция вероятно ще е с ококорени очи. 

VIVACOM Smart Call

VIVACOM Smart Call включва по-малко трафик за мобилен интернет и по-голям брой минути за разговори, които са валидни към всички мобилни и фиксирани мрежи в България и към номерата от Първа международна група.

VIVACOM Smart Call - тарифни планове

Най-евтиният план Smart Call S има такса 9.99 лв. и включва 150 минути към всички и само 50 МВ трафик за мобилен интернет. 

Най-скъпият план Smart Call XL има такса 25.99 лв. и носи неограничени разговори към всички мрежи в страната и 1500 минути към Първа международна група, както и 1000 МВ трафик за мобилен интернет. 

След изчерпване на включения трафик в плановете Smart Call, което със сигурност ще настъпи, връзката е неограничена, но при 64 kbps. 

VIVACOM Smart Net

VIVACOM Smart Net е втората нова тарифна линия на оператора, при която акцентът вече е мобилният интернет, а минутите са по-малко. 

VIVACOM Smart Net - тарифни планове

Най-евтиният план тук е Smart Net S и срещу месечна такса 11.99 лв. предоставя 100 минути за разговори към всички мрежи в България и 1500 МВ трафик за мобилен интернет на максимална скорост. 

Най-скъпият план Smart Net XL струва по 19.99 лв. на месец и включва 500 минути към всички в страната и цели 5000 МВ трафик за мобилен интернет на максимална скорост.

И тук намалената скорост на връзката е 64 kbps, но има по-малък шанс да прехвърлите мегабайтите на максимална скорост. И при двата тарифни плана отчитането на разговорите е на принципа 60/60 - т.е. всяка започната минута се брои като цяла. 

VIVACOM Smart остава

И ако по-горните два плана ви се струват в двете крайности и не бихте могли да прецените за себе си дали имате нужда от повече минути или от повече трафик за мобилен интернет - оранжевите запазват и серията Smart. Тя е най-балансираното решение.

За 19.99 лв. на месец с тарифен план Smart S+ например получавате 1000 минути и 1000 МВ трафик за мобилен интернет на максимална скорост. Ето и останалите детайли:

VIVACOM Smart - тарифен план

Е, какво мислите за новото портфолио тарифни планове на VIVACOM? Първи впечатления?

Държавна субсидия от 5000 евро и без ДДС за електромобил, искат от ААП

Държавата да въведе субсидия от 5000 евро при покупка на електромобил и 2500 евро за плъгин хибрид. За това настоява Асоциацията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer