НачалоНовиниVIVACOM пуска нови тарифни планове Smart Call и Smart Net

VIVACOM пуска нови тарифни планове Smart Call и Smart Net

9495
Написана от  nixanbal 01 март 2016
VIVACOM пуска нови тарифни планове Smart Call и Smart Net

VIVACOM добавя два нови тарифни плана към каталога си, с които абонатите им могат да изберат най-подходящото решение за себе си, в зависимост от това дали имат нужда от повече минути за разговори или от мегабайти за сърфиране в мрежата. Двете нови серии се наричат Smart Call и Smart Net, като фокусът при тях са съответно минутите и мобилният интернет. Имайте това предвид преди да преминете към таблиците по-надолу, защото първоначалната ви реакция вероятно ще е с ококорени очи. 

VIVACOM Smart Call

VIVACOM Smart Call включва по-малко трафик за мобилен интернет и по-голям брой минути за разговори, които са валидни към всички мобилни и фиксирани мрежи в България и към номерата от Първа международна група.

VIVACOM Smart Call - тарифни планове

Най-евтиният план Smart Call S има такса 9.99 лв. и включва 150 минути към всички и само 50 МВ трафик за мобилен интернет. 

Най-скъпият план Smart Call XL има такса 25.99 лв. и носи неограничени разговори към всички мрежи в страната и 1500 минути към Първа международна група, както и 1000 МВ трафик за мобилен интернет. 

След изчерпване на включения трафик в плановете Smart Call, което със сигурност ще настъпи, връзката е неограничена, но при 64 kbps. 

VIVACOM Smart Net

VIVACOM Smart Net е втората нова тарифна линия на оператора, при която акцентът вече е мобилният интернет, а минутите са по-малко. 

VIVACOM Smart Net - тарифни планове

Най-евтиният план тук е Smart Net S и срещу месечна такса 11.99 лв. предоставя 100 минути за разговори към всички мрежи в България и 1500 МВ трафик за мобилен интернет на максимална скорост. 

Най-скъпият план Smart Net XL струва по 19.99 лв. на месец и включва 500 минути към всички в страната и цели 5000 МВ трафик за мобилен интернет на максимална скорост.

И тук намалената скорост на връзката е 64 kbps, но има по-малък шанс да прехвърлите мегабайтите на максимална скорост. И при двата тарифни плана отчитането на разговорите е на принципа 60/60 - т.е. всяка започната минута се брои като цяла. 

VIVACOM Smart остава

И ако по-горните два плана ви се струват в двете крайности и не бихте могли да прецените за себе си дали имате нужда от повече минути или от повече трафик за мобилен интернет - оранжевите запазват и серията Smart. Тя е най-балансираното решение.

За 19.99 лв. на месец с тарифен план Smart S+ например получавате 1000 минути и 1000 МВ трафик за мобилен интернет на максимална скорост. Ето и останалите детайли:

VIVACOM Smart - тарифен план

Е, какво мислите за новото портфолио тарифни планове на VIVACOM? Първи впечатления?

Впечатляващият Apple Park отваря врати за първите служители през април

Новият кампус на Apple, който многократно сме виждали от погледа на прехвърчащи над него дронове, вече си има официално име…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer