НачалоНовиниVIVACOM пусна роуминг пакет за ползване в страните от Западни Балкани

VIVACOM пусна роуминг пакет за ползване в страните от Западни Балкани

5278
Написана от  nixanbal 31 май 2018
VIVACOM пусна роуминг пакет за ползване в страните от Западни Балкани

Докато плановете за отпадане на скъпия роуминг в страните от Западни Балкани все още са само добри намерения, VIVACOM започна да предлага пакет, който може да намали разходите за разговори и мобилен интернет там. 

Става въпрос за допълнителния пакет +Roaming West Balkans, който се активира към тарифния план, без да изисква някакъв абонамент или да влияе върху срока на договора. 

Цената на пакета е 4 лв. на ден с ДДС и включва 100 минути, 100 SMS-а и 100 МВ трафик за мобилен интернет за роуминг в Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Македония, Сърбия и Черна Гора. Сумата се начислява, само ако използвате услуги, когато сте в роуминг.

Важно уточнение е, че за да използвате този пакет, трябва да се свържете към конкретен местен оператор. За Албания това е Vodafone, за Босна и Херцеговина - m:tel (Mobis), за Косово - Monaco Telecom, за Македония - T- Mobile, за Сърбия – Telenor, и за Черна Гора – също Telenor.

От VIVACOM припомнят, че стандартните цени без активиран пакет за роуминг в тези страни започват от 2.29 лв. за минута разговор, от 0.59 лв. за изпратен SMS и от 14.99 на МВ.

Активирането на пакета става на телефон 123, а пълни детайли за него прочетете тук

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer