НачалоНовиниVIVACOM също подкрепя #оставамвкъщи с бонус МВ и телевизионни пакети

VIVACOM също подкрепя #оставамвкъщи с бонус МВ и телевизионни пакети

1060
Написана от  nixanbal 16 март 2020
VIVACOM също подкрепя #оставамвкъщи с бонус МВ и телевизионни пакети

VIVACOM също се включва в инициативата за предоставяне на допълнителни услуги и съдържание за клиентите по време на социалната изолация заради коронавируса в следващите седмици. Операторът обяви, че ще предоставя МВ и телевизионни услуги. 

Оранжевият телеком обяви, че от днес, 16 март, предоставя 10 000 МВ бонус трафик за мобилен интернет на своите клиенти. Пакетът може да се активира през приложението My VIVACOM. Освен това всеки уикенд до 20 април клиентите ще могат да активират по още 2000 МВ безплатно.

Още 2000 МВ ще получат абонатите, които платят месечната си фактура през мобилното приложение My VIVACOM или презаредят предплатена карта.

Освен това всички потребителите на интерактивна телевизия от VIVACOM ще получат възможност да гледат безплатно по-богато и разнообразно телевизионно съдържание, достъпно през услугата VIVACOM Видеотека. Свободни за ползване ще бъдат филмовият пакет MAXI, детската поредица Disney English, Nickelodeon On Demand, Disney On Demand и Discovery On Demand.

Sony Xperia XZ2 и XZ2 Compact идват с променен дизайн, 18:9 дисплеи и нова вибрационна система

Първият ден на MWC традиционно стартира с пресконференцията на Sony, на която тази година видяхме два нови модела от семейството…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer