Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниVIVACOM се подготвя за пускане на 4G мрежата си през май

VIVACOM се подготвя за пускане на 4G мрежата си през май

9068
Написана от  nixanbal 03 май 2016
VIVACOM се подготвя за пускане на 4G мрежата си през май

4G мрежите на Теленор и - съвсем отскоро - на Мтел вече стартираха, така че всички погледи са към VIVACOM. Оранжевият телеком започна да подгрява с тийз кампания "Много повече интернет" по билборди и телевизия, а през май очакваме и официалния старт на LTE мрежата му. 

Информацията за стартиращата през настоящия месец 4G LTE мрежа на VIVACOM е публикувана в новия им каталог. Там става ясно, че всеки клиент на оператора, който използва съвместимо устройство и SIM карта и се намира в покритието на мрежата може да се възползва от нея. 

Ако нямате 4G съвместима SIM карта, можете да получите такава в магазин на VIVACOM, а така и да вземете 4000 МВ бонус трафик за ползване в новата мрежа. 

От каталога на телекома не става ясно какво е покритието (в проценти) на LTE мрежата, какви ще са скоростите и дали ще има ограничен период за тест. 

4G от VIVACOM

Посочено е, че първоначално 4G обхватът ще се простира над София и още няколко точки, а от края на август ще покрива и повечето големи градове. 

4G от VIVACOM - покритие

Всички детайли около LTE мрежата на VIVACOM очакваме от официалния анонс на оператора, който би трябвало да се случи съвсем скоро. 

Добавено към 16:00 часа на 3-ти май: Току-що VIVACOM разпрати покани до медиите за събитие на 9-ти май, на което обещава да ни срещне с новото си поколение услуги. 

OnePlus 5T предлага 6" AMOLED дисплей от Samsung, нова двойна камера и атрактивна цена

Ето го и него - обещаният ъпгрейд на смартфона OnePlus 5 вече официално е факт и може да бъде поръчан…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer