НачалоНовиниVIVACOM TV и мръсният им номер със спирането на канала Premium Digital

VIVACOM TV и мръсният им номер със спирането на канала Premium Digital

4706
Написана от  nixanbal 08 май 2011

VIVACOM_TV_spira_Premium_Digital_cifrova_televiziq

Представете си, че отивате за кисело мляко в магазина. На щанда ви посреща симпатична промоутърка, която ви омяйва, че ако си купите от Млякото на баба, а не от това на дядо, ще получите и бурканче боровинково сладко. Нямате конкретни предпочитания към марката, така че офертата ви се струва отлична и сключвате сделката. На касата обаче сърдитата касиерка си прибира конфитюра и без да се обяснява повече ви пожелава приятен ден през зъби.

Нещо такова се случи с услугата за цифрова телевизия на VIVACOM, за която се абонирах още миналия октомври. Както писах още тогава, избрах най-големия пакет канали, който ме привлече най-вече с офертата за безплатно гледане на Premium Digital – по него пускат най-новите филми, слезли от киноекрана. Нещо като HBO, ама по-яко.

И така, от края на март VIVACOM решиха, че могат просто така да „преустановят излъчването“ на Premium Digital за абонатите си. Нещо повече – никой нищо не пусна като официална информация по случая и до момента едва ли потребителите знаят причината за това решение на оператора. На ти сега сладко, на ти боровинков конфитюр! Да си беше взел от Дядовото...

Запитах ги във Facebook...

VIVACOM_TV_spira_Premium_Digital

Общо взето е ясно, че VIVACOM подготвя нов филмов канал, който да замени Premium Digital. Тази подготовка и тестване на въпросния обаче вече продължават месеци, а срокът на договора си тече и ние, абонатите на най-големия пакет, не гледаме това, за което сме платили. Да, въпреки че и във фейсбук отговора на VIVACOM беше намекнато, че това все пак е подарък, много хора са избрали този оператор точно заради Premium Digital. Все пак реномето на Bulsatcom не е никак лошо, нали?

Какво се случва, ако прекратите договора си с оператор предсрочно?

В България от няколко години вече мобилните оператори нямат право да подновяват автоматично изтеклите срочни договори на клиентите си, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer