НачалоНовиниVIVACOM вече предлага спортните канали Eurosport 4K и Diema Sport 3 HD

VIVACOM вече предлага спортните канали Eurosport 4K и Diema Sport 3 HD

841
Написана от  nixanbal 30 юни 2021
VIVACOM вече предлага спортните канали Eurosport 4K и Diema Sport 3 HD

VIVACOM обяви, че добавя два нови телевизионни канала към каталога си, като и двата са на спортна тематика. Операторът започва да предлага на клиентите си Eurosport 4K и Diema Sport 3 HD, като и двата стартират от 1 юли 2021 г. 

Двата нови канала ще бъдат достъпни от 1 юли 2021 г. за клиентите на трите EON пакета телевизия на VIVACOM - Light, Full и Premium. Eurosport 4K ще бъде наличен и за абонатите на интерактивна телевизия с активиран допълнителен 4K Ultra пакет. 

Интересното е, че със старта на Eurosport 4K всички клиенти на EON ще могат да използват функцията EON Sports Mode, която освен статистика и спортна информация за европейските футболни финали на UEFA EURO 2020, ще предложи и достъп до всичко случващо се на корта на Уимбълдън при мъжките двубои. 

Каналът Diema Sport 3 HD ще бъде наличен като част от допълнителен пакет DiemaXtra и включен по подразбиране за абонатите на EON Premium и всички XL+ пакети за IPTV от оператора. Цената на месечния абонамент за DiemaXtra се променя на 11.99 лв., като през юли VIVACOM ще го предлага на нови клиенти безплатно за срок от 3 месеца.

Мастило до входната врата, или какво представлява HP Instant Ink

Когато от HP ми се обадиха, за да ми разкажат за Instant Ink, признавам си, не бях чувал за услугата.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer